JOVAN VUČUROVIĆ NA UDARU: Ne obazirem se previše na ove sorošoide

V. K.

25. 12. 2021. u 18:04

- NE obazirem se previše na ove sorošoide i NVO koje gledaju kako da se ogrebu o neki grant, pa su se sad, kao, zabrinuli za LGBT zajednicu.

Foto: DF

Oni su godinama uzimali grantove kako bi štitili Mila Đukanovića, a sad kako bi radili protiv njega, jer takva je to fela. Grantopreži su uzeli za sebe ekskluzivno pravo da pričaju o ljudskim pravima i slobodama, i evo godinama maltretiraju čitavu javnost, a ništa dobro od takvih ne može videti niko, pa ni LGBT zajednica. I zaista, ozbiljno bih se zabrinuo za sebe da me neko od takvih pohvali, a naročito od njihovih medijskih pokrovitelja - kazao je poslanik Nove srpske demokratije i Demokratskog fronta Jovan Jole Vučurović, odgovarajući na optužbe povodom izrečenog stava u kom se protivi usvajanju dece od strane istopolnih zajednica.

- Ja sam slobodan čovek, i može ko god hoće u parlamentu da pokrene proceduru da me smeni sa funkcije predsednika odbora za ljudska prava i slobode, ja svoja uverenja ne menjam po cenu bilo čega a ne neke funkcije, ali to ova plaćenička boranija ne shvata. Jer, prosto, mi smo, na svu sreću, dva sveta i potpuno je logično da različito razmišljamo o mnogim temama, a posebno o moralnoj, duhovnoj, tradicionalnoj, istorijskoj vertikali CG i o njenoj budućnosti.

Vučurović navodi da su takvima te kategorije nepoznate, jer su navikli da služe raznim gospodarima.

- Upravo su ovakve NVO, ovi srbomrsci, opasnost za ljudska prava i slobode, jer se radi o komunističkoj matrici koja ne prihvata različita mišljenja i stavove, nego misli da su nešto naročito značajni i da su svu pamet sveta popili ako su poltroni neke strane službe ili ambasade.

Vučurović navodi da je njegova preporuka LGBT zajednici je da u širokom krugu zaobilaze ove koji ih ovako brane.

- U konačnom, ukazao sam na to još prošle godine, i ponovo to sada činim, da postoji opasnost da se nakon izglasavanja zakona o istopolnim zajednicama dogodi situacija da se tim osobama dozvoli usvajanje dece, što je neprihvatljivo. Takođe, kazao sam da je DF tada glasao protiv toga zakona i da je i danas protiv njega, jer se u potpunosti degradira i menja suština tradicionalne porodice u CG. Na kraju, kazao sam da ova i slična pitanja, kojima bukvalno može da se promeni moralna i duhovna vertikala i suština jednog društva, treba da se rešava na referendumu, pa neka bude volja naroda. Dakle, nismo svi isti, i sorošoidi to moraju da prihvate, iako to ne dopire do njihovih mozgova. Ovo su teme koje svuda u svetu izazivaju polemiku, postoje i politički polovi koji različito misle o tome, i to je prirodno i poželjno - zaključio je Vučurović.

(Borba)

BONUS VIDEO: Hrabri advokat na suđenju Draži žrtvovao sebe

 
Pogledajte više