ZA KVALITETNIJI ŽIVOT GRAĐANA: Izrada strateškog plana opštine Ulcinj

B.D.

10. 12. 2021. u 17:54

PRVI sastanak članova Konsultativne grupe za izradu strateškog plana opštine Ulcinj 2022-2028. godinu održan je danas u najjužnijem crnogorskom primorskom gradu.

Ulcinj / Arhiva

Nacrt Strateškog plana biće stavljen na javnu raspravu, koja će trajati 20 dana, da bi svi građani mogli da daju primedbe, sugestije, ideje i komentare.

- Vreme ubrzanog razvoja društva i sve brojnijih potreba građana zahteva da o razvoju promišljamo strateški, odgovorno, planski, i da na maksimalan, i sa druge strane održiv način, iskoristimo resurse i stavimo ih u funkciju boljeg kvaliteta življenja svih stanovnika našeg grada - kazao je predsednik Opštine Aleksandar Dabović.

- Zbog toga je, kako ističe Dabović, i pristupljeno izradi Strateškog plana razvoja opštine Ulcinj 2022-2028. godine, kojim lokalna uprava nastoji da stvori uslove za brži lokalni održivi razvoj opštine.

- Opština Ulcinj u kontinuitetu radi na unapređenju transparentnosti rada lokalne samouprave, tako da je naša namera da i građanima damo mogućnost da se uključe u izradu strateškog plana razvoja, poručio je Dabović.

BONUS VIDEO:TESLI PREPORUČIO SVOJU LjUBAV: Na današnji dan pre 111 godina preminuo je Laza Kostić

Pogledajte više