UHAPŠEN VESELIN PEJOVIĆ: Pretio zbog eko-taksi direktoru Agencije za zaštitu životne sredine?

S. Đ.

25. 11. 2021. u 10:07 >> 10:50

VLASNIK kompanije Uniprom KAP Veselin Pejović uhapšen je sinoć po prijavi koju je zbog pretnji protiv njega podneo Milan Gazdić, v. d. direktora Agencije za zaštitu životne sredine.

Foto: Printskrin

Kako saznajemo, Gazdić je juče prijavio policiji da mu je Pejović uputio pretnje putem telefona. Navodno ga je, tvrdi naš sagovornik, Pejović zvao na fiksni telefon u kancelariji, nezadovoljan zbog iznosa za uplatu eko-taksi. U tom razgovoru Pejović ga je optužio da je to pljačka od strane Agencije i najavio da će protiv iste podneti krivičnu prijavu.

Nakon što mu je, navodno, Gazdić rekao da to i uradi ukoliko smatra da ima osnova, Pejović mu je uputio niz uvreda i pretnji zbog kojih je direktor Agencije za zaštitu životne sredine podneo prijavu.

Vest o hapšenju Pejovića potvrđena je i iz crnogorske policije.

- Juče je Centru bezbednosti Podgorica direktor Agencije za zaštitu životne sredine Milan Gazdić podneo prijavu protiv V. P., u kojoj je naveo da ga je V. P. putem telefona vređao i upućivao mu pretnje. O događaju je obavešten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, koji je ocenio da se u radnjama V. P. ne stiču elementi krivičnog dela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti, te su službenici policije lišili slobode V. P. zbog prekršaja iz članova 7 i 8 Zakona o javnom redu i miru - saopšteno je iz policije.

BONUS VIDEO: SNIMAK FILMSKE POTERE U ZEMUNU:Muškarac sa poternice bežao od policije, čuvari reda mu pucali u gume

 
 
Pogledajte više