ADVOKAT DUŠKA KNEŽEVIĆA: Nema poternice za mojim klijentom, Interpol odbio reviziju Katnića

V. K.

22. 10. 2021. u 10:19

BRANILAC biznismena Duška Knežević advokat Zdravko Đukanović saopštio je danas da je Interpol odbio reviziju glavnog SDT Milivoja Katnića, navodeći da "nema poternice u odnosu na Kneževića".

Foto: Tanjug

Podsetio je da je komisija Interpola na sednici održanoj od 11.do 15. oktobra poručila nove zahteve i informacije dostavljene od strane NCB Crne Gore i posle detaljne analize zaključila da nema osnova, niti potrebe za međunarodnom policijskom saradnjom preko Interpola u postupcima protiv Duška Kneževića.

- Interpol je prošle godine ukinuo tri crvene poternice raspisane na zahtev Crne Gore, a protiv Duška Kneževića, sa obrazloženjem da optužbe protiv njega imaju pretežno političku dimenziju, i da je Duško Knežević žrtva političkog progona. Odbrana Duška Kneževića posebno naglašava da je reviziju koja se odnosi na zahtev Interpola da se ponovo ispita odluka o ukidanju poternica napisao i predao Milivoje Katnić, koji nikako ne želi da se pomiri i da prihvati kao realnost činjenicu da pred relevantnim međunarodnim policijskim institucijama ne mogu da prođu njegove neosnovane poternice koje predstavljaju skup spletki i podmetanja i organizovanog političkog progona po nalogu DPS-a - poručio je advokat Đukanović.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pogledajte više