"NIJE ISTINA DA SU MI PRONAŠLI PIŠTOLJ": Pljevljak osumnjičen za nanošenje teških telesnih povreda demantovao navode policije

M.D.

11. 10. 2021. u 17:24

PLjEVLjAK G.P. (38), koga je policija predhodnih dana osumnjičila da je ispred noćnog kluba u Pljevljima jednom muškarcu naneo teške telesne povrede, u izjavi za Pljevaljski portal demantovao je navode policije da je prilikom pretresa njegovog automobila policija pronašla pištolj.

FOTO: Depositphotos

On je, u pomenutoj izjavi, kazao da će istraga pokazati kako je došlo do sukoba ne želeći da o tome govori.

G.P. koga je policija, u sopštenju, označila kao bezbedonosno interesantnu osobu i protiv koga je podneta krivična prijava Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima, saopštio je da je prilikom pretresa kuće policiji pokazao gde stoji pištolj za koji je, kako tvrdi, imao dozvolu.

–Nije istina je da su u mom automobilu prilikom pretresa policajci pronašli i tom prilikom oduzet pištolj marke „Glok“. Prava istina je da sam prilikom pretresa kuće policajcima pokazao gde stoji pištolj za koji posedujem dozvolu i koji se koristi za streljačka takmičenja. Pištolj je bio ostavljen u skladu sa propisima. Dakle pištolj nije pronađen u automobilu. Ovo govorim zbog toga da bi javnost bila istinito obaveštena, a zbog toga što su u saopštenju iznete neistine, konsulatovaću se sa svojim advokatom jer o svemu postoji službena zabeleška - kazao je za Pljevaljski portal G.P.

Iz policije je u nedelju saopšteno da su njihovi službenici u Pljevljima lišili slobode bezbednosno interesantno lice zbog sumnje da je ispred noćnog kluba u Pljevljima jednom muškarcu nanio teške telesne povrede.

-D.S. (21) je prijavio policiji da ga je ispred jednog noćnog kluba fizički napalo njemu nepoznato muško lice i zadalo mu udarce u predelu lica. Slobode je lišeno bezbednosno interesantno lice G.P. (38) iz Pljevalja koje je zaposleno kao obezbeđenje noćnog kluba ispred kojeg je fizički napao D.S. i nanio mu povrede. Postupajući po naredbi nadležnog sudije policija je izvršila pretres stana i vozila koje koristi G.P, kojom prilikom je u vozilu pronađen i oduzet pištolj marke „Glok“ a vozilo je oduzeto radi provera - navedeno je u saopštenju policije.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUJKU

BONUS VIDEO:

BONUS VIDEO: AKCIJA "PLANTAŽA 2012": Uhapšena dvojica Banjalučana, osumnjičena da su uzgajala marihuanu

Pogledajte više