MEDOJEVIĆ PORUČIO KATNIĆU: Traži pritvor za Krivokapića, ali vi imate istog vlasnika – Mila Đukanovića

Novosti online 12. 08. 2021. u 18:15

PREDSEDNIK Pokreta za promjene i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević poručio je glavnom specijalnom tužiocu Milivoju Katniću da treba treba, “ako mu basta” da odredi pritvor premijeru Crne Gore Zdravku Krivokapiću.

Foto: Printskrin TV Prva

Nebojša Medojević je to saopštio jer je predsednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić pred specijalnom tužiteljkom Lidijom Vukčević jutros u svojstvu građanina dao izjavu povodom ranijih tvrdnji da mu se spremalo hapšenje u slučaju da je potpisao Temeljni ugovor sa Srpskom pravoslavnom crkvom u Beogradu.

– Milan Knežević i ja smo se odazvali svakom pozivu iz tužilaštva i dali obimne i detaljne iskaze. Katnić je od sudova tražio da nas zatvore na četiri i dva meseca. ‘Ajde, Katniću, ako ti basta i ako nisi ono što si rekao nekome drugome u Skupštini, traži zatvor za Krivokapića. Neodazivanje na poziv tužilaštva, prikrivanje izvršilaca krivičnog dela, pomaganje izvršiocima krivičnih dela, lažno svedočenje… Ali vi ste obojica iz iste partije – DPS-a i imate istog vlasnika – Mila Đukanovića, pa ćeš sad, junački, sagnuti glavu – ističe se u saopštenju Nebojše Medojevića.

Pogledajte više