NAKON SASLUŠANJA U BERANAMA: Raši Marijanoviću osumnjičenom da je povredio dete, nije određen pritvor

V.N.

11. 08. 2021. u 00:03

SUDIJA za istrage Osnovnog suda u beranama Dragan Dašić, nije prihvatio zahtev postupajućeg tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu za određivanjem pritvora Radomiru Rašu Marijanoviću iz Andrijevice, osumnjičenom za krivično dela nanošenje teške telesne povrede i učestvovanje u tuči.

Foto: Depositphotos

Njemu je nakon saslušanja u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama određeno zadržavanje od 72 sata, posle incidenta na Trešnjevike, u kome je Marijanovićprilikom tuče sa D.I. i još jednon osobom teško povredio devetogodišnjeg sina D.I.

Dete je od udarca stolom dobilo frakturu lobanje i hitno je transportovano u Klinički centar Crne Gore u podgorici, gde je hitno operisano i van životne je opasnosti.

 Do incidenta je došlo kada su kako tvrdi D.I. on i njegov šurak recitovali Njegoša i Bećkovića, a  Marijanović, aktivista DPS ih fizički napao.

Marijanović i njegov branilac tvrde da napada nije bilo, a  da je  D.I. navodno Crnogorce nazivao kopiladima, čemu se navodno Marijanović usprotivio ''braneći svoje i dostojanstvo Crne Gore''...

Pogledajte više