ZAPUŠILI MU USTA, VEZALI GA I MUČILI: Određen pritvor Novljanima koji se sumnjiče za otmicu R. S., državljanina Srbije

S. Đ.

10. 08. 2021. u 21:20

CRNOGORSKA glumica Darija Praščević Tripković i njen poznanik Milan Plavljanić iz Herceg Novog - osobe su koje se sumnjiče da su otele, mučile i nanele teške povrede V. S.,državljaninu Srbije, ali ni posle četiri dana od kada je on oslobođen iz ruku kidnapera još nije poznat motiv njegovog kidnapovanja.

Foto B. Pantić

Javnosti je zasad poznato da su, postupajući po naredbi sudije za istragu, pripadnici policije ušli u stan i na licu mesta zatekli osumnjičene i oštećenog, koji je imao vidne povrede po glavi i telu. On je transportovan u medicinsku ustanovu, gde su mu konstatovane teške povrede.

Iz policije je zvanično saopšteno da prvi rezultati istrage ukazuju da su osumnjičeni 4. avgusta pozvali V. S. u svoj stan, nakon čega su ga vezali, a potom više puta udarili tupim predmetima po glavi i telu. Pre toga su mu stavili tkaninu u usta kako ne bi mogao da doziva pomoć.

- Sumnja se da su osumnjičeni ovu osobu držali vezanu nekoliko sati - dodaju u policiji.

Sudija za istragu je nakon saslušanja osumnjičenih doneo rešenje o određivanju pritvora u trajanju do 30 dana zbog krivičnih dela za koja se terete.

Zasad nije poznato ni šta su osumnjičeni izneli tokom saslušanja.

Pogledajte više