ZAPALJEN AUTOMOBIL PREDSEDNIKA DEMOKRATA ŽABLJAK: Vozilo bilo parkirano ispred porodične kuće

M. D.

09. 07. 2021. u 20:44

PREDSEDNIKU Žabljačkog odbora Demokrata Darku Šljivančaninu tokom predhodne noći zapaljen je automobil, parkiran ispred porodične kuće na Žabljaku.

foto Vijesti

On je za podgoričke “Vijesti” rekao da se oko 1.30 čula detonacija, nakon koje ga je supruga koja se probudila od siline eksplozicje, obavestila da im gori automobil.

- Došla je policija i vatrogasci, automobil je u potpunosti uništen. Jutros su došli forenzičari iz Danilovgrada i preliminarno utvrdili da je vozilo poliveno benzinom i zapaljeno - rekao je on.

- Ovo može biti jedino upozorenje zbog toga što su Demokrate preuzele neka rukovodeća mesta u javnim preduzećima i našli veliki broj nepravilnosti - rekao je Šljivančanin.

Iz Osnovnog državnog tužilaštva u Pljevljima saopštili su da je formiran predmet povodom obaveštenja Odelenja bezbednosti Žabljak da je u ranim jutarnjim satima 9.07.2021. godine u mestu Pejov do, opština Žabljak, došlo do požara na putničkom motornom vozilu.

- Postupajući tužilac Milivoje Tomčić dao je nalog službenicima Odeljenja bezbednosti Žabljak da prikupe sva neophodna obaveštenja i podatke i preduzmu sve druge radnje koje su neophodne za donošenje odluke u ovom predmetu. Data je naredba veštaku zaštite od požara, eksplozija i eksplozivnih sredstava radi davanja nalaza i mišljenja o uzroku požara na osnovu pregleda na licu mesta. Nakon analize dostavljene dokumentacije Osnovno državno tužilaštvo u Pljevljima doneće odluku u ovom predmetu o čemu će javnost biti blagovremeno informisana - kazali su iz Osnovnog državnog tužilaštva u Pljevljima.

Pogledajte više