KRIVOKAPIĆEVU VLADU PODRŽAVA SAMO 14 POSLANIKA: Zečević jasno rekao istinu - oni su isključivi krivci

M. S.

22. 06. 2021. u 21:45

KRIVOKAPIĆ, Bečić i Abazović nastavljaju da srljaju iz greške u grešku i da obmanjuju narod koji je pobedio na izborima 30. avgusta. U svom zajedničkom saopštenju jedino su zaboravili da kažu istinu - da vladu podržava samo 14 od 41 poslanika parlamentarne većine. Ako je 14 veće od 27 onda povlačimo sve što smo rekli za ovaj trio fantastiko.

Foto: DF

Ovo je kazao poslanik DF Radoš Zečević, odgovarajući na zajedničko saopštenje premijera, potpredsednika Vlade i predsednika skupštine koji su ptotiv obaranja nove vlade i novih parlamentarnih izbora.

- Međutim, treba im oprostiti na ovoj konfuziji i panici, jer su i oni svesni da su isključivi krivci što je vlada spala na podršku 14 poslanika. I da u toj politici ima morala, dovoljno bi bilo da kažu upravo to - 14 je manje od 27. A posebna sramota ove trojke je to što se pozivaju na narod koji je glasao 30. avgusta, a upravo su Krivokapić i Bečić prodali i izdali taj narod serijom poteza, glasanjem za rezoluciju o Srebrenici, smenom ministra Leposavića, priznanjem lažne države Kosovo i čestitkama albanskim ekstremistima, sankcijama Rusiji, izbegavanjem da se potpiše Temeljni ugovor sa SPC, napadima na Srbiju i Republiku Srpsku, itd - kaže Zečević, koji ističe da "što se tiče toga da je nedopustivo uplitanje stranog faktora, dobro je da je trojka samokritična i da priznaju da su pod budnim okom nekih ambasada i da služe njihovim interesima". 

- Podsećamo i na svedočenje izvjesne špijunske protuve Simijanovića o tome kako su on i njegovi nalogodavci sastavljali Krivokapićevu vladu i kako je sprečio da DF bude u vladi. 

Naš je posao da sad napravimo vladu bez bilo čijeg mešanja sa strane. A ako dogovora ne bude, onda će narod dati svakome po zasluzi, kaže Zečević.

Pogledajte više