DEČAK I DALJE KRITIČNO: Ne zna se kako je T. J. (12) pao sa terase petog sprata na Paliluli

S. V.

02. 09. 2020. u 07:15

ZDRAVSTVENO stanje dvanaestogodišnjeg dečaka T. J., koji je u ponedeljak popodne pao sa petog sprata zgrade u Ulici braće Grim na Paliluli, je nepromenjeno.

Novosti

Kako je "Novostima" potvrđeno iz Urgentnog centra, on se nalazi na jedinici intenzivne nege, u teškom stanju.

Reporteri "Novosti" juče su naišli na zaključana vrata stana na petom spratu palilulske višespratnice u kojoj živi porodica povređenog dečaka. Iz doma se jedino čuo lavež psa. Komšije kažu da su roditelji verovatno otišli u Urgentni centar, gde je zbrinut njihov povređeni mališan.

Novosti

Ni dan posle nesreće nisu poznate okolnosti ovog događaja. Dečak T. J. u ponedeljak, oko 17.20 časova, pao sa terase na petom spratu na betonsku stazu ispred ulaza u zgradu. Prema nezvaničnim informacijama, u trenutku incidenta u stanu je bio jedino dečakov otac, ali niko nije video kada je dvanaestogodišnjak pao.

BIO U KOMI

NAVODNO, dvanaestogodišnji dečak je pre nekog vremena bio povređen u saobraćajnoj nesreći. Kako smo saznali, bio je u komi, posle čega se oporavio.

- Ne znamo šta se tačno desilo, sve nas je potresla ta vest - ispričale su komšije. - Ta porodica je divna, kao i dečak, koji je kulturan i lepo vaspitan. Verovatno se igrao na terasi, okliznuo se i pao. Sumnjamo da je sam skočio, ne verujemo da bi mu to ikad palo na pamet.

Policija je obavila uviđaj i razgovarala sa ocem, a pokrenuta je istraga kako bi se ispitali svi detalji ovog incidenta.

Pogledajte više