GDE JE MOGUĆE POTROŠITI VAUČER: Radnje u kojima će moći da se pazari do 1. marta

B.B.

28. 11. 2023. u 11:24

NOVOGODIŠNjI vaučeri u iznosu od 6.000 dinara će, kako saznajemo, moći da se potroše u radnjama Planeta Sport, Dexy Co kids, Sport Vision, N sport i Trendmaker.

Foto: D. Milovanović/Grad Beograd

Sekretarijat za obrazovanje i dečju zaštitu zaključio je ugovor sa kompanijama u čijim će objektima važiti vaučeri, uz koje će moći da se kupuje od decembra do 1. marta naredne godine. Ukupna vrednost ugovora je 2,28 milijardi dinara, što je oko 19,5 miliona evra.

Grad Beograd podeliće ove godine oko 380.000 novogodišnjih vaučera u iznosu od 6.000 dinara za kupovinu zimske i letnje odeće i obuće, opreme za sport, rekreaciju i zabavu, školskog pribora, igračaka i potrepština za bebe...

Ove kupone će, kao i prošle godine, dobiti sva prestonička deca, od novorođenčadi do maturanata srednje škole i svi zaposleni u obrazovnim ustanovama na teritoriji glavnog grada. Takođe, pravo na poklon vaučer imaju i deca koja nisu obuhvaćena vaspitno-obrazovnim programom, a jedan od roditelja ili staratelja ima prebivalište ili stalno boravište na teritoriji Grada.

Pogledajte više