ČINGRIJINA DOBILA NOVI ASFALT Rekontruisana saobraćajnica u srcu Zvezdare

S.V. 08. 08. 2023. u 17:00

U ČINGRIJINOJ ulici na Zvezdari radnici završavaju asfaltiranje, a kraj rekonstrukcije ove saobraćajnice obišli su gradski menadžer Miroslav Čučković, predsednik Opštine Zvezdara Vladan Jeremić i direktor JP "Putevi Beograd" Aleksandar Milentijević.

GO ZVEZDARA

Prema Jeremićevim rečima, Čingrijina ulica posle obnove izgleda prelepo i da je primer odgovorne politike lokalne vlasti.

- Kada je pre dvadesetak dana završena rekonstrukcija dotrajale vodovodne mreže od Gradske bolnice do ulice Učitelja Miloša Jankovića, radnici JKP "Beograd put" su u proteklih 15 dana asfaltirali ove ulice, na potezu od Dimitrija Tucovića do Milana Rakića - istakao je Jeremić.

Prvi čovek Zvezdare podseća da su u prethodnom periodu u ovom delu opštine već uređene ulice Hektorovićeva, Bukureška i Učitelja Miloša Jankovića čime su građani dobili savremene ulice koje unapređuju saobraćajnu infrastrukturu i utiču na poboljšanje kvaliteta života građana ovog dela Zvezdare. Prisutni građani su se zahvalili nadležnima na uređenju Čingrijine i okolnih ulica, te su rekli da je posle dugog vremena Čingrijina dobila asfalt što će znatno uticati na veću bezbednost učesnika u saobraćaju.

Pogledajte više