IZMENE ZBOG RADOVA U SAVSKOJ: Do 29. septembra ovi autobusi i tramvaji menjaju trase - pogledajte detaljan spisak

Tanjug 31. 07. 2023. u 15:11

OD 1. avgusta do 29. septembra doći će do promena u radu linija javnog prevoza zbog izvođenja radova na izgradnji podzemnih instalacija u Savskoj ulici, na delu od zone Savskog trga do zone raskrsnice sa Ulicom vojvode Milenka, najavio je danas Sekretarijat za javni prevoz.

Deo saobraćajnice na Savskom vencu, Foto N. Skenderija

Kako se navodi, u tom periodu se zatvara kolovozna traka za smer prema Mostaru i ukida tramvajski saobraćaj u Savskoj ulici, zbog čega će doći do promene u radu linija javnog prevoza, navodi se u saopštenju gradskog Sekretarijata za informisanje.

Tramvaji na liniji 11 će u oba smera saobraćati na trasi: Karađorđeva - Zemunski put - Stari savski most - Milentija Popovića - Bulevar Milutina Milankovića - Antifašističke borbe - Jurija Gagarina i dalje redovnom trasom.

Na liniji 12, tramvaji će u oba smera saobraćati na trasi: Nemanjina - Zemunski put - Stari savski most - Milentija Popovića - Bulevar Milutina Milankovića - Đorđa Stanojevića - Bulevar heroja sa Košara - Most na Adi - saobraćajnica pored Hipodroma - Vladimira Radovanovića - Požeška - Banovo brdo.

Autobusi na linijama 36 i 51N će u smeru ka Mostaru saobraćati na trasi: Nemanjina - Balkanska - Gavrila Principa - Mihaila Bogićevića - Karađorđeva - Zemunski put - Bulevar Vudroa Vilsona - Nikolaja Kravcova - Savska i dalje redovno, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnom trasom.

Na linijama 51, 511 i 601, autobusi će u smeru ka Mostaru saobraćati od terminusa "Beograd na vodi” Bulevarom Vudroa Vilsona, ulicom Nikolaja Kravcova, Savskom i dalje redovnom trasom, dok će u smeru ka gradu saobraćati redovno.

Navodi se da će vozila na izmenjenim delovima trasa koristiti postojeća stajališta.

BONUS VIDEO: DEFILE VIŠE OD 500 DVOTOČKAŠA: Dvodnevni skup ljubitelja motora danas i sutra u Bratuncu

Pogledajte više