ŠANSA ZA STUDENTE I DIPLOMCE: GO Stari grad raspisala javni poziv za stručnu praksu u Upravi opštine

T.N.

26. 04. 2023. u 08:00

GRADSKA opština Stari grad raspisala je javni poziv za peti po redu ciklus programa stručne prakse u Upravi Gradske opštine Stari grad.

GO Stari grad

Program je namenjen studentima visokoškolskih ustanova i diplomcima sa prebivalištem ili boravištem na teritoriji grada Beograda.

Praksa će se odvijati u periodu od 15. maja do 15. avgusta u prostorijama Gradske opštine Stari grad, u Makedonskoj 42 kao i u prostorijama Ustanove kulture "Parobrod" u Kapetan Mišinoj 6a, navodi se u saopštenju opštine.

Svi zainteresovani kandidati mogu se prijaviti do 5. maja 2023. godine u 22 časa. Radnu biografiju i formular za prijavu koji se nalazi na sajtu opštine, potrebno je poslati na mejl adresu strucnapraksa@starigrad.org.rs sa naslovom Prijava za stručnu praksu. O daljim koracima i procesu selekcije prijavljeni kandidati biće obavešeteni putem kontakt podataka dostavljenih u prijavi.

Nakon završetka tromesečnog perioda, učesnicima će biti dodeljene potvrde o uspešno završenom programu stručne prakse u Gradskoj opštini Stari grad. Za sve dodatne informacije o programu, kandidati se mogu obraditi Uslužnom centru Gradske opštine Stari grad ili putem broja telefona 0800 07 77 75.

Pogledajte više