ISPIRANJE MREŽE I ISKLJUČENJE VODE: Suve česme i slabiji pritisak u dve prestoničke opštine

A. Z. K.

22. 04. 2023. u 05:00

PALILULCI od ponedeljka do subote imaće prekide u snabdevanju vodom ili umanjen pritisak zbog planiranog ispiranja vodovodne mreže. Žitelji Vinče i pojedinih delova Leštana i Ritopeka imaće suve česme od utorka u 8.00 časova do srede u isto vreme.

S.B.

U JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" najavili su da je planirano ispiranje mreže na Paliluli, a u domaćinstvima može doći do prekida u snabdevanju ili umanjenog pritiska od 22 do 6 časova. U noći između ponedeljka i utorka, probleme u snabdevanju osetiće građani koji žive u naseljima Borča, Krnjača, Partizanski blok, Branko Momirov, Sutjeska i blizu Pančevačkog mosta. Zbog ispiranja vodovodne mreže tokom sledeće nedelje, probleme u snabdevanju imaće samo žitelji u naseljima na levoj obali Dunava.

U Vinči je zbog radova planirano isključenje vode u celom naselju od utorka u 8 časova do srede u 8.00. U ovom periodu u Leštanu suve česme će imati pojedina domaćinstva u Prvomajskoj i Ulici Save Kovačevića. U Ritopeku bez vode će biti žitelji u ulicama Branislava Nušića, Alekse Šantića i Miloša Crnjanskog.

Kako su najavili u "Vodovodu" za najnužnije potrebe biće obezbeđene auto-cisterne, a potrošače su zamolili da pripreme neophodne zalihe za osnovne potrebe.

Pogledajte više