DOLAZE NAM RIJALITI ZVEZDE, A GDE SU KREATIVNE RADIONICE? U dvorištu obrazovne ustanove na Kanarevom brdu sinoć bilo burno

T.N.

21. 04. 2023. u 14:30

NEZADOVOLjNI roditelji, čija deca pohađaju Osnovnu školu "Đura Jakšić" u kojoj je grupa "Crni Cerak" snimala spot, a čiji je glavni akter bio Kristijan Golubović, organizovali su sinoć sastanak Saveta roditelja zbog ovog incidenta.

Privatna arhiva

Direktorka škole Tamara Jelić prisustvovala je sastanku roditelja, kao i predstavnici Saveta i roditelji koji su došli po objašnjenje.

- Ogorčeni smo jer se ovo desilo u našoj školi, nama nije rečeno da će bilo kakav spot da se snima u školi, niko nas nije obavestio o tome, slučajno smo saznali o ovom događaju - objašnjava nezadovoljna majka čija deca idu u ovu školu. - Uopšte nam se ne sviđa ova situacija, bitno je da dolaze ovi pevači i učesnici rijaliti programa u školu, a nikada se ne organizuju kreativne radionice, retko kada deca posećuju pozorišta, ne dolaze pisci ni glumci.

Direktorka škole rekla je da nije bila dovoljno upoznata sa radom grupe "Crni Cerak", kao i to da joj nije bilo saopšteno da će Golubović doći u školu. Takođe, ona je okupljenim roditeljima na sastanku rekla kako su deca bila uzbuđena jer su poznati pevači u njihovoj školi i da su svi želeli da se slikaju.

Pogledajte više