PO PROBNU VOZAČKU U SIV 3: Renovira se zgrada Uprave saobraćajne policije u LJermontovljevoj ulici

S.V. 10. 03. 2023. u 17:06

ZBOG renovinaranja objekta Uprave saobraćajne policije u Ljermontovljevoj ulici 12a, Uprava za upravne poslove biće privremeno premeštena u zgradu SIV 3 u Ulici omladinskih brigada na Novom Beogradu. Ovo odeljenje počinje da radi na novoj lokaciji od ponedeljka.

Foto: N. Fifić

Kako je saopšteno iz MUP, građani će od 13.marta u zgradi SIV moći da obavljaju poslove isključivo iz nadležnosti Uprave za upravne poslove - izdavanje uverenja o kretanju prebivališta i boravišta građana, izdavanje probnih vozačkih dozvola, zamena i duplikat probne vozačke dozvole, prva registracija priključnih vozila, motocikala, teških tricikala i vozila van gabarita, registracija vozila diplomatsko - konzularnih predstavništava, izdavanje tablica za privremeno označavanje vozila "Proba"...

Redovne zahteve za prijavu prebivališta, izdavanje ličnih dokumenata, registraciju motornih vozila, kao i zamenu izdatih vozačkih dozvola, građani mogu da podnesu u bilo kojoj policijskoj stanici na teritoriji Beograda, bez obzira na kojoj opštini su prijavljeni.

Pogledajte više