"MOJA MAMA, NAJBOLJA MAMA" Nagrađeni najtalentovaniji učenici i predškolci iz Zemuna

S.V. 07. 03. 2023. u 15:37

UOČI Dana žena, u galeriji zemunske Kancelarije za mlade uručene su nagrade najtalentovanijim predškolcima i osnovcima nižih razreda, koji su učestvovali u likovnom konkursu "Moja mama, najbolja mama".

go zemun

Veliki broj predškolaca iz svih zemunskih vrtića i učenici 15 osnovnih škola poslali su 487 radova inspirisanih Danom žena. Predsednik žirija dečiji ilustrator Dobrosav Bob Živković imao je, kako kaže, "nikad teži zadatak da od jako dobrih i kvalitetnih radova izabere 15 najboljih".

Diplome i prigodne poklone kao nagradu za uloženi trud dobili su predškolci Mihajlo Dmijović i Vasilija Marjanović iz "Petra Pana", Ana Milovanović iz "Pčelice Maje", Lenka Popović iz "Milice" i Mihaela Ilić iz "Male sirene". Nagrađeni su i osnovci Bekir Bekteši iz Škole za učenike oštećenog vida "Veljko Ramadanović", Nikolina Kovačević, Sofija Babić, Ana i Asja Svečak iz OŠ "Lazar Savatić", Anastasia Mitrović i Ivana Krivokuća iz OŠ "Sonja Marinković", Sofija Vujović iz OŠ "Majka Jugovića", Neđmija Ljatifović iz OŠ "Sutjeska" i Marko Đenadić iz OŠ "Sava Šumanović".

Pogledajte više