SAHRANJEN VLASNIK TERETANE IZ PALILULSKOG NASELJA BORČA: Nikola R. (37) u utorak izvršio samoubistvo

Š. M.

08. 07. 2022. u 06:53

OPELO i sahrana Nikole R. (37) iz Borče, koji je u utorak izvršio samoubistvo u porodičnoj kući, održano je juče na lokalnom Starom groblju.

Foto Printskrin

Njegovo ime javnosti je postalo poznato 14. maja prošle godine, kada su ga u njegovoj teretani prebila trojica muškaraca.

Kako smo saznali, Nikola se obesio u svom domu u Ulici JNA, gde je živeo s ocem, majkom i sestrom. U sklopu ovog objekta nalazila se i teretana koju je godinama držao i gde su dolazili lokalni momci.

- Vlasnik ovog fitnes objekta ranije je imao više neuspelih operacija oka, zbog kojih je navodno pao u depresiju, koja je verovatno bila glavni okidač da uradi ovako nešto - priča za "Novosti" dobro obavešten izvor.

- Teško mu je palo i to što su ga muškarci pretukli u njegovoj teretani, gde je u tom trenutku bio veliki broj vežbača. Staro groblje, gde je juče obavljena sahrana, nalazi se svega 100 metara od Nikoline kuće i preko puta škole u Borči.

Ime preminulog pominjalo se prošle godine, a snimak iz teretane na kom ga tuku trojica mladića brzo je osvanuo na društvenim mrežama, ali je uklonjen kao neprimeren sadržaj.

Pogledajte više