AKADEMCI NA PRAKSI U UPRAVI: Počeo treći ciklus stručnog usavršavanja sudenata u opštini Stari grad

A. V. V.

13. 06. 2022. u 15:37

U Upravi opštine Stari grad počeo je novi ciklus stručne prakse za mlade akademce. Osam diplomaca i studenata završnih godina fakulteta društvenih nauka Univerziteta u Beogradu imaju priliku da kroz praktičan rad usavrše stečeno znanje.

Stari grad

Ovim povodom pomoćnik predsednika opštine Stari grad Aleksandar Puača održao je sastanak sa akademcima koji će do 31. avgusta biti na praksi u organima starogradske lokalne uprave i u neposrednom kontaktu sa sugrađanima, korisnicima usluga i programa opštine.

- Ovo je treći ciklus programa stručne prakse u našoj opštini. Nakon konkursa odabrali smo osam praktikanata koje smo upoznali sa radom uprave, opštinskim programima, projektima i uslugama koje su namenjene našim sugrađanima. U svakodnecnom radu i redovnim obavezama u okviru odeljenja i u ustanovi kulture ovi mladi ljudi imaju mentora koji im neposredno pomaže u usavršavanju i sticanju neophodnih znanja. Na kraju tromesečnog perioda biće im dodeljene potvrde o uspešno završenom programu stručne prakse u opštini Stari grad - rekao je Puača.

Pogledajte više