"VASKRŠNJE ČAROLIJE" U TOPČIDERSKOM PARKU: Za vikend tradicionalna manifestacija na Savskom vencu

A. V. V.

18. 04. 2022. u 15:08

MANIFESTACIJA "Vaskršnje čarolije" održaće se u subotu 23. i nedelju 24. aprila ispred Konaka kneza Miloša u Topčiderskom parku.

Savski venac

Posetioci će biti u prilici da u okviru tradicionalnog festavala koji organizuje opština Savski venac učestvuju u bogatom kulturno-umetničkom i zabavnom programu od 11.00 do 14.00 časova.

Takođe, građane očekuju i klovnovske predstave, nastup kulturno-umetničkog društva, di-džeja, plesni performansi, maskote i žongleri koji će bit izaduženi za zabavu mališana, a biće organizovane i sportsko-rekreativne i likovne radionice, kao i crtanje po licu.

Iz opštine Savski venac pozivaju građane da dođu na manifestaciju, a najmlađe da ponesu svoje vaskršnje jaje jer će se u subotu birati najlepše oslikano jaje, a u nedelju najjače. Pobednike očekuju vredne nagrade - za osvojeno prvo mesto električni skejt - bord, za drugo dečiji bicikl i za treće trotinet. Najmlađe posetioce očekuju i slatki paketići, baloni i drugi pokloni.Program manifestacije vodiće omiljeni dečiji animator Predrag Vuković Peđolino.

Pogledajte više