PUTARI RADE ŠIROM ČUKARICE: Završena ulica u Velikoj Moštanici, a u narednom periodu biće sređene ulice na Julinom brdu, Sremčici i Rušnju

A. Z. K.

12. 04. 2022. u 21:14

U NASELjU Velika Moštanica završeno je uređenje prvog dela Zelenčeve ulice, ovaj put bio je u veoma lošem stanju pa se zbog toga i saobraćaj otežano odvijao. Sredstva za sanaciju ove obezbeđena su iz opštinske kase.

GO Čukarica

Kako su saopštili u opštini Rakovica skinut je dotrajali sloj asfalta i postavljen novi, a takođe su na središnjem delu urađeni betonski propusti za prihvat atmosferskih voda.

U Velikoj Moštanici se trenutno izvode radovi i na uređenju Ulice 22. decembra, koja će biti asfaltirana i proširena, a biće urađena i popravka kanala duž ulice.

Putari će uskoro započeti posao u ulicama Živojina Tabakovića i Sarićevoj u Sremčici. Na Julinom brdu, biće sređene ulice Siniše Stankovića, Dušana Vlajića i Grigora Viteza. Kako su saopštili u ovoj lokalnoj samoupravi na zahtev stanovnika naselja Rušanj, trenutno se radi proširenje Ulice 13. septembra, što će omogućiti lakše odvijanje dvosmernog saobraćaja.

Pogledajte više