U PANČEVU SU U TOKU RADOVI ISPRED NARODNOG MUZEJA: Novo dečje igralište u gradskom parku

J.D. 21. 02. 2022. u 15:08

UREđENjE centralnog gradskog jezgra jedna je od najznačajnijih investicija koja se trenutno sprovodi u Pančevu.

Pančveo

Osim infrastrukturnih radova, gradski park dobiće potpuno novo igralište ispred Narodnog muzeja. Plan gradskih čelnika je da se početkom marta postavi novi dečji mobilijar.

Takođe, istovremeno se radi i na izgradnji nove dečje oaze na početku Masarikove ulice gde će se na površini od 190 kvadrata već sredinom marta postaviti novi rekviziti za igru mališana.

- Sugrađani, sa kojima razgovaramo, nam daju pozitivne signale na radove u našem gradskom parku a novi sadržaji koje uvodimo su rezultat razgovora sa njima, jer smo se zaista trudili da čujemo sve njihove potrebe i da sve to implementiramo u ovaj projekat - rekao je Aleksandar Stevanović gradonačelnik Pančeva.

- Verujemo da ćemo u aprilu uveliko imati završene radove ove faze i ući u radove na rekonstukciji kompletne Ulice Vojvode Živojina Mišića, a cilj nam je da centralno gradsko jezgro što pre prepustimo našim sugrađanima da u njemu uživaju.

Planirano je i da nakon završenih radova, ceo gradski centralni trg bude funkcionalna, moderna celina sa novima stablima i uređenim parkovskim mobilijarom.

Pogledajte više