PROHODNI PUTEVI U MLADENOVCU: Saobraćaj se odvija bez problema, snabdevanje uredno

Tanjug 13. 12. 2021. u 14:51

SVI putevi na teritoriji opštine Mladenovac su prohodni, a saobraćaj se odvija bez problema, rekao je koordinator Štaba zimske službe Opštine Mladenovac Nikola Milošević.

Foto: Printskrin Facebook/Opština Mladenovac

Prethodna 24 sata na čišćenju mladenovačkih ulica prvog i drugog prioriteta radile su ekipe preduzeća "Štrabag" i JKP "Beograd-put", saopštava Beoinfo.

- Ekipe su radile na čišćenju ulica trećeg prioriteta u gradu i mladenovačkim selima, kao i na čišćenju snega sa pešačkih staza, stepeništa, prilaza institucijama i ustanova. Usled pada dva debla i oštećenja dalekovoda, juče je došlo do prekida u napajanju električnom energijom, ali su kvarovi sanirani u najkraćem roku - rekao je Milošević.

Rekao je da je na teritoriji cele opštine uredno snabdevanje vodom, električnom energijom i grejanjem i dodao da se saobraćaj odvija bez ikakvih problema.

Putari u Mladenovcu tokom dana radiće na čišćenju ulica u selima pod Kosmajem kao i na svim lokacijama na kojima se ukaže potreba.

Takođe, opština Mladenovac je obezbedila dovoljne količine industrijske soli za posipanje trotoara i prilaza zgradama koje se od jutros dele, a predstavnici skupština stanara, upravnici stambenih zajednica i vlasnici kuća so mogu da preuzmu i u JKP "Mladenovac", navodi se u saopštenju.

BONUS VIDEO - AKCIJA NA TRGU REPUBLIKE: Čisti se sneg sa beogradskih ulica

 
Pogledajte više