POKLON UČENICIMA I PROFESORIMA: Donacija kompanije Millennium Team Osmoj beogradskoj gimnaziji (FOTO/VIDEO)

Novosti online 09. 11. 2021. u 12:20

KOMPANIJA Millennium Team poklonila je učenicima i profesorima Osme beogradske gimnazije nastavna sredstva u vrednosti od 600.000 dinara.

Foto: Milenium team

Ova vredna donacija, koju čine pet televizora za prezentacije i predavanja i 25 grafičkih tabli, obezbediće bolji rad i efikasniju nastavu.


- Upotreba ovih multimedijalnih sredstava u nastavi omogućava znatno efikasniji nastavni proces i ostvarivanje veće interaktivnosti, angažovanja i motivisanosti kod učenika, u cilju poboljšanja učenja i većeg postignuća. Zahvaljujemo se kompaniji Millennium Team na podršci koja će poboljšati uslove za obrazovanje mladih -  navela je Irena Brajović, direktorka Osme beogradske gimnazije.


Nekadašnji đaci gimnazije na Voždovcu i jedne od najvećih u Srbiji bili su i Stojan Vujko, generalni direktor kompanije Millennium Team, i Ivan Bošnjak, zamenik generalnog direktora.

Foto: Milenium team

 


- Drago nam je kada možemo da odgovorimo ovakvim zahtevima i sa radošću se odazovemo svakom pozivu za podršku obrazovnom sistemu. Pandemija nas je, nažalost, primorala da se prilagodimo novim uslovima, a školstvo je to posebno osetilo kroz izmenu dosadašnjeg rada. Nadam se da će nova nastavna sredstva uticati na kvalitetnije odvijanje nastave - rekao je Ivan Bošnjak.


Osmu beogradsku gimnaziju trenutno pohađa oko 1.000 učenika, koje obrazuje i vaspitava 113 zaposlenih.

Pogledajte više