AKCIJA KOMUNALNIH PREDUZEĆA: Uređuju se dečija igrališta u Obrenovcu

S.V. 13. 09. 2021. u 21:51

ŠIROM opštine Obrenovac, u toku su radovi na uređenju dečjkih igrališta. Ovom jesenjom akcijom planirano je neophodno popravljanje mobilijara i sprava koje mališani koriste, kako bi bezbednost dece tokom boravka na igralištu bila što bolja

GO OBRENOVAC

. Prema rečima direktora JKP "Obrenovac" Milana Marošanina, nadležni su u prethodnom periodu izašla na teren, pregledali svaki kutak za decu i u skladu s tim isplanirali aktivnosti. On kaže da je u proteklom periodu uništeno mnogo klupa, klackalica i tobogrna.

- Naime, sve ono što je prethodno planirano da koriste deca, očigledno je koristio neko drugi. Ovom prilikom molim sugrađane koji primete ovakve nedostatke na igralištima, da nam jave, kako bismo izašli na teren i što pre sanirali kvarove - rekao je Marošanin. -Međutim, tamo gde nismo u situaciji da izvedemo radove, rekonstrukciju i sanaciju dečijih igrališta, te delove odnećemo u krug našeg preduzeća, pa ćemo tokom zimskog perioda popravljati oštećeno, a ukoliko i to ne bude bilo moguće, nabavićemo nove delove mobilijara.

Pogledajte više