SRAMAN SNIMAK AMERIKANCA NA ADI: Išao i snimao srpske devojke: Vidite ovo momci! Idemo sad do ovih golih!

Novosti online 07. 07. 2021. u 21:40

AMERIČKI bloger, Vern Danke, već duže vreme boravi u Beogradu, koji ga je kako je sam napisao, oduševio. Međutim, jedan od njegovih snimaka koji je napravio na Adi Ciganliji, podigao je veliku buru u javnosti, pošto je Amerikanac uglavnom snimao devojke po plaži, a u jednom trenutku i naše sugrađane koji su se obreli na nudističkom delu kupališta.

Foto: Printskrin

Sudeći po njegovim objavama, on se u Srbiji nalazi tri nedelje i tokom tog perioda, uspeo je da snimi veći deo svog boravka u našoj zemlji. Ipak, snimak pod naslovom "Hot bič bodi pak" (vrela tela na Adi), izazvao je velike kontraverze zbog načina na koji se Vern ophodio prema devojkama u kupaćim kostimima tokom snimanja vloga.

- Idemo na najvrelije beogradsko kupalište... Šeta se pored vode, tako da je prijatno - rekao je on nakon čega su usledili snimci ljudi sa plaže, sa akcentom na devojke u modernim kupaćim kostimima.

Foto: Printskrin

On je akcentovao devojke u tanga ili brazilskim kupačim kostimima, ne vodeći računa da li je devojka koju snima maloletna ili punoletna.

- Ako dođete, definitivno ćete želeti da budete ovde - govorio je tokom snimanja videa, dok je povremeno zumirao devojke koje su se kupale ili sunčale.

Foto: Printskrin

Adu je opisao kao mesto idealano za odmor i relaksaciju, objašnjavajući kako je puna sadržaja. Takođe, u jednom trenurtku je uporedio Adu sa jezerom u njegovom rodnom Mičigenu gde je provodio dosta vremena kao tinejdžer.

Turu oko Ade, započeo je sa Novobeogradske strane, a tokom snimanja vloga, snimao se unutar vode, pa ispod nje, dok je ronio.

- Imaju mali tramvaj koji ide oko jezera. Košta oko 150 dinara srpskih - rekao je a onda je svoje pratioce pripremio za turu po nudističkom delu jezera.

- Sad ćemo doći do najboljeg dela plaže. Devojke mogu da se skinu i da uživaju. Zar to nije divno? - rekao je, nakon čega je ponovio užasnu stvar koju je u nekoliko navrata već radio.

Foto: Printskrin

Naime, on je zumirao devojku koja se šetala pešačkim delom staze u jednodelnom brazilskom kupaćem kostimu.

- Ovo je veoma lepo, momci... Veoma lepo - rekao je dok je išao iza anonimne devojke i njene drugarice.

Foto: Printskrin

Nakon toga je ušao u nudistički deo Ade, govoreći kako je nudizam stvar ličnog opredeljenja te i da nikome ne želi da sudi.

- Došli smo do kraja plaže... Ovo su vam golaći - rekao je dok je kamerom zumirao ljude koji su se u tom trenutku obnaženi kupali na Adi.

U povratku, Vern je ponovo snimao kupače na Adi, posebno akcentujući devojke, svih godina i uzrasta, od kojih je veliki deo njih, sudeći po izgledu, bio maloletan. Od njegove kamere nisu bili zaštićeni ni oni koju su sedeli u kafićima, ali i oni koji su se nalazili na pedolinama.

- Ako želite da uživate na plaži, morate da dođete veoma rano jer u suprotnom nećete naći mesto, morate biti veoma brzi - rekao je on na kraju neprimerenog video snimka.

(Blic)

Pogledajte više