PUNJAČI U AUTOBUSIMA: U pojedinim privatnim vozilima gradskog prevoza moguće dopuniti telefon

S. B. M.

16. 06. 2021. u 11:33

PUTNICI koji se svakodnevno voze linijama gradskog prevoza koje drži konzorcijum privatnih prevoznika "Ariva", sada svoje mobilne telefone mogu da napune tokom vožnje gradom.

Arhiva

Reporteri "Novosti" vozili su se linijom 51, koja saobraća od Beograda na vodi do Belih voda, a pojedini putnici uveliko su koristili ovu pogodnost.

Mali crni uređaji instalirani su na ulaznim vratima, odnosno na rukodržačima, kao i na prvim sedištima u sredini autobusa.

Kako kažu u "Arivi", fabrički ugrađeni punjači za mobilne telefone unutar vozila, jedna su od dodatnih opcija koje proizvođači nude prilikom kupovine.

- Punjači za mobilne telefone postavljeni su na pedesetak novijih vozila u redovnoj postavi koja svakodnevno saobraćaju na teritoriji Grada Beograda. Pored toga, "Ariva" u poslednjih nekoliko godina prilikom kupovine vozila obavezno zahteva da na vozilima budu ugrađeni punjači, a sa idejom da se korisnicima omogući dodatna usluga i komfor - navode u "Arivi".

Pre toga su, podsećamo, vozila gradskog saobraćaja dobila bežični internet, kao i kamere koje snimaju unutrašnjost autobusa.

Pogledajte više