TRAŽE SE PANTER I LEDEJ: Gde je nestao Partizanov tandem od kojeg se najviše očekivalo?

TRAŽE SE PANTER I LEDEJ: Gde je "nestao" Partizanov tandem od kojeg se najviše očekivalo?

PAŽNjA, pažnja, traže se Kevin Panter i Zek Ledej - potrebni su za čudo, do sada nezabeleženo u istorijskim almanasima ABA lige. Partizanov tandem, od kojeg se najviše očekivalo u finalnoj seriji jadranskog prvenstva, skroz je podbacio u uvodnim rudnama bitke za regionalnu krunu i ako uzmemo u obzir da se Zvezda kroz oba meča "nudila" za brejk, jasno je da će najveći deo tereta odgovornosti poneti upravo njih dvojica.

17. 05. 2024. u 10:00

U ARENU PO TITULU: Košarkaši Zvezde žele da privedu kraju finale ABA lige na gostujućem terenu

U "ARENU" PO TITULU: Košarkaši Zvezde žele da privedu kraju finale ABA lige na gostujućem terenu

POLETEO je i drugi udarac Crvene zvezde u finalnoj seriji ABA lige i završio direktno na bradi Partizana. Nedostaje još samo nokaut kako bi se na Malom Kališu slavila sedma titula regionalnog takmičenja. I dok crno-beli bokser jedva stoji na nogama u grogi stanju, njegov rival u crveno-belom šortsu slavodobitno obigrava i sprema se da mu zada završni udarac u trećoj rundi (nedelja, 20.30).

17. 05. 2024. u 09:00 >> 07:30

NBA LIGA OVO NE PAMTI! Nikola Jokić i Denver se crvene od stida

NBA LIGA OVO NE PAMTI! Nikola Jokić i Denver se crvene od stida

PUČE bruka, i to kakva, šampion i MVP NBA lige su doživeli katastrofu kakva nije viđena u istoriji prekookeanske igre pod obručima. Minesota je pobedila Denver na svom parketu rezultatom 115:70 i izjednačili na 3-3 u seriji druge runde plej-ofa, pa ćemo putnika u finale Zapada saznati posle majstorice u Koloradu.

17. 05. 2024. u 05:41

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

NAVIJAČI MISLE DA JE ZABORAVLJEN, A ON... Hrvat je Partizanov adut iz senke

NAVIJAČI MISLE DA JE ZABORAVLJEN, A ON... Hrvat je Partizanov adut iz senke

KOŠARKAŠI Partizana u finalu ABA lige gube od Crvene zvezde 2:0 u seriji, aktuelni šampion poražen je oba puta na gostovanju u "Pioniru", a delovalo je da nešto nedostaje u igri "parnog valjka". Navijači na društvenim mrežama brzo su krenuli da traže više Džejlena Smita na terenu, smatraju da to zaslužuje, međutim, mnogi će se iznenaditi podatkom da je reprezentativac Hrvatske jedan od najkonstantnijih u četi Željka Obradovića.

16. 05. 2024. u 19:27