VOJVOĐANSKI OKRŠAJ ZA ABA LIGU: U Subotici večeras revanš finala ABA 2 lige između Spartaka i Vojvodine

J. L.

16. 05. 2024. u 12:43

Revanš meč finala ABA 2 lige između Spartaka i Vojvodine biće odigran večeras od 19 časova, u Hali sportova u Subotici. Razlika u prethodnoj, izuzetno napetoj utakmici je samo jedan poen u korist domaćina.

ВОЈВОЂАНСКИ ОКРШАЈ ЗА АБА ЛИГУ: У Суботици вечерас реванш финала АБА 2 лиге између Спартака и Војводине

foto: subotica com

Kapiten Subotičana Filip Barna ističe da njegovi saigrači sa velikom motivacijom dočekuju večerašnji meč i da istinski veruju da su dostojni pehara šampiona ABA 2 lige, kao i svega onoga što nosi naredna sezona u višem rangu.

- O ekipi Vojvodine nema mnogo toga novog da se kaže, prethodnu utakmicu smo odigrali dobro. Željno iščekujemo večerašnji meč, atmosfera u timu je na vrhuncu, igrači su veoma motivisani - kaže kapiten. - Karte za predstojeću utakmicu su uveliko rasprodate i interesovanje sugrađana za ovu utakmicu nam veoma imponuje, jer to znači da su Subotičani prepoznali značaj ovog istorijskog trenutka. Iskoristio bih priliku i pozvao navijače na fer i korektno navijanje, da nam budu taj neki šesti igrač i da večeras zajedno ispišemo istoriju.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POKLON VIKTORA ORBANA BRATU VUČIĆU: U Srbiju stigla moćna borbena vozila! (FOTO)