DAJ DRES! Fudbaleri Zvezde "kulirali" dečaka, a onda je on rešio slučaj na svoj način (VIDEO)

Novosti online

17. 05. 2024. u 09:29

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Napredak u Kruševcu rezultatom 4:0, u šestom kolu plej-ofa Superlige Srbije.

ДАЈ ДРЕС! Фудбалери Звезде кулирали дечака, а онда је он решио случај на свој начин (ВИДЕО)

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

Golove za goste postigli su Nikola Knežević u osmom, Aleksandar Katai u 45+1. minutu i Uroš Sremčević u 42. i 68. minutu.

Zvezda je odavno osvojila sedmu uzastopnu titulu, ovom pobedom je došla do 93 boda, a Napredak je na osmom mestu sa 40 bodova.

Nakon utakmice, igrači su se pridružili svojim navijačima, delijama, kako bi proslavili još jedan trijumf. Međutim, vrhunac večeri bio je kada je jedan mali navijač odlučio da preduzme inicijativu u potrazi za suvenirima.

Vidno oduševljen, mališan je obilazio fudbalere i pitao ih za dresove, ali nažalost, nije naišao na pozitivan odgovor. Odlučan da ne odustane, odlučio je da preduzme hrabar korak.

U jednom trenutku, uspeo je da priđe neopreznom Piteru Olajinki i bez oklevanja mu otme dres. Olajinka je brzo shvatio šta se dešava i krenuo u poteru za dečakom, ali da li ga je sustigao, ostalo je nepoznato.

Ova simpatična scena privukla je pažnju svih prisutnih, a detalji ovog nezaboravnog trenutka zabeleženi su u snimku koji možete pogledati ispod, od 05:10.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!