BILBAO JOŠ OPIJEN SLAVLJEM: "Lavovi" moraju da pobede u Hetafeu ako žele plasman u Ligu šampiona

O. M.

03. 05. 2024. u 11:08

HETAFE dočekuje Atletik Bilbao u prvoj utakmici 34. kola španske La lige.

БИЛБАО ЈОШ ОПИЈЕН СЛАВЉЕМ: Лавови морају да победе у Хетафеу ако желе пласман у Лигу шампиона

Foto: EPA-EFE/Jose Manuel Vidal

Domaći tim gaji još određene, ne mnogo velike, nade da može do sedmog mesta koje vodi u kvalifikacije za Ligu konferencija, dok su gosti s te strane mirni, jer su preko Kupa Kralja obezbedili plasman u Ligu Evrope.

Forma Hetafea u poslednje vreme je solidna, ali čini se da to neće biti dovoljno za plasman u Evropu. Ovo je ekipa koja igra veoma čvrsto, daje malo, ali i prima malo golova.

Kod kuće su izgubili samo tri utakmice, od Real Madirda, Sevilje i Rajo Valjekana. Od Bilbaba na svom terenu nisu izgubili od povratka u La ligu, već punih osam godina. Za to vreme imaju jednu pobedu i pet nerešenih. Bilbao je ovde poslednji put pobedio 2016. godine, kada je Hetafe na kratko izgubio prvoligaški status.

Bilbao je u prošlom kolu izgubio od madridskog Atletika i time značajno umanjio šanse za plasman u Ligu šampiona, ali neće Baski odustati dok god budu imali šanse.

Opuptanje posle osvojenog kupa koštalo ih je gubitka 10 bodova od mogućih 12 u poslednje četiri utakmice i mada Hetafe kod kuće nije ekipa za vađenje, Bilbao nema izbora nego da ide na pobedu ovde.

NAŠ TIP: 2 (kvota 2,23)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove