ISTORIJA U KRAGUJEVCU: Radnički prvi put u Evropi!

Tanjug

17. 05. 2024. u 21:53

FUDBALERI Radničkog iz Kragujevca, kolo pre kraja Superlige, obezbedili su plasman u kvalifikacije za Ligu konferencije, što je prvi izlazak u Evropu u istoriji kluba.

ИСТОРИЈА У КРАГУЈЕВЦУ: Раднички први пут у Европи!

FOTO: M. Vukadinović

To je postalo poznato nakon što je Partizan pobedio Čukarički na Banovom brdu (1:0).

Radnički će završiti četvrti ili peti na tabeli, ali budući da Vojvodina igra u finalu Kupa, svakako će oba tima u Evropu, bez obzira na to ko od njih završi četvrti, a ko peti.

Od ishoda finala u Loznici zavisi da li će Vojvodina, u slučaju osvojenog trofeja, ići u kvalifikacije za Ligu Evrope i time imati osiguranu grupnu fazu Lige konferencije.

Ukoliko pobedi Zvezda u finalu najmasovnijeg takmičenja, takav scenario će dočekati TSC koji će Superligu Srbije završiti na trećoj poziciji.

BONUS VIDEO: CRNO-BELA RADOST NA MARAKANI: Ovako je Partizan dao gol Zvezdi u 173. večitom derbiju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VREME JE ZA SPEKTAKL – DRUGA ŠANSA ZA MILIONERE ILI 15. TITULA ZA KRALJEVE? Pogledajte šta nas očekuje u finalu Lige šampiona!