KAKAV ŽREB! Novak Đoković može da igra derbi već na startu turnira u Ženevi!

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

17. 05. 2024. u 19:30

NOVAK Đoković iznenadio je odlukom da nastupi na turniru iz serije 250 u Ženevi koji se igra neposredno pred početak Rolan Garosa. On je u međuvremenu saznao protivnike za nadmetanje u Švajcarskoj.

КАКАВ ЖРЕБ! Новак Ђоковић може да игра дерби већ на старту турнира у Женеви!

FOTO: Tanjug/AP

Srbin je kao prvi nosilac slobodan u prvom kolu, dok bi u drugom ljubitelji tenisa mogli da gledaju pravi klasik.

Naime, najbolji igrač na planeti odmeriće snage u drugoj rundi sa boljim iz duela Janik Hanfman - Endi Mari. Jasno da bi duel sa Britancem privukao dosta pažnje, s obzirom na to da su on i Nole u prošlosti vodili velike borbe na terenu.

Ukoliko osvajač 24 grend slem preskoči prvu prepreku, u četvrtfinalu bi mogao da igra sa šestim nosiocem Talonom Grikspurom. Potencijalni protivnik u polufinalu bi trebalo da mu bude Tejlor Fric.

Ako Đoković dođe do finala, tamo bi mogao da ga sačeka Kasper Rud, ukoliko i on savlada sve rivale. Vredi istaći da je Norvežanin eliminisao Novaka u polufinalu Monte Karla.

Podsetimo, turnir u Ženevi na programu je od 19. do 25. maja.

BONUS VIDEO: "ĐOKOVIĆ MOŽE DA IGRA JOŠ 2-3 GODINE": Goran Ivanišević o Novaku i budućim planovima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA IZNENAĐENA: Dejan Stanković preuzeo Spartak, ali ono što su tada uradili pojedini zaposleni u klubu - sve je zapanjilo