NOSILAC LISTE STEVAN BAKIĆ: Predata lista "Aleksandar Vučić - Subotica sutra"

J. L.

27. 04. 2024. u 21:47

GRADSKOJ izbornoj komisiji u Subotici večeras je predata prva lista za predstojeće lokalne izbore -"Aleksandar Vučić - Subotica sutra".

НОСИЛАЦ ЛИСТЕ СТЕВАН БАКИЋ: Предата листа Александар Вучић - Суботица сутра

Foto: J.L.

Nosilac liste je Stevan Bakić, predsednik GrO Srpske napredne stranke,a na njoj je još 66 kandidata za odbornike gradskog parlamenta.

Potpisi podrške koalicionoj listi prikupljali su se danas na pet punktova - sedištu stranke u Parku Ferenca Rajhla, i mesnim zajednivama Centar 1,Palić,Bajmok i Novi Žednik, a za manje od sat i po vremena  prikupljeno je više od hiljadu potpisa građana.

-Zahvaljujem se mojim Subotičanima za koje sam mnogo puta rekao da su izuzetno odgovorni i politički obrazovani. U proteklom periodu zajedno smo uradili mnogo stvari,čak istorijskih za naš grad. Ne sumnjam da će 2. juna znati da odaberu šta je ono što donosi bolje sutra našem gradu - poručio je Stevan Bakić. - Ja obećavam da ćemo zajednički raditi još jače na razvoju i napretku našeg grada, a to smo i dokazali u prethodnom periodu. Subotica je bitan grad za celu Srbiju,imamo brojne planove i verujem da će građani prepoznati šta je najbolje za njih,a to je lista "Aleksandar Vučić - Subotica sutra".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ŠOKIRANA: Evo šta je američka teniserka uradila kada se Ruskinja povredila (VIDEO)