"VUČIĆ ĆE STIĆI DO SVAKOG KRAJA SVETA" Brnabićeva: Predsednik borbom poremetio planove predlagača rezolucije o Srebrenici

Novosti onlajn

11. 05. 2024. u 11:05

PREDSEDNICA Skupštine Srbije Ana Brnabić rekla je danas da su predlagači i sponzori rezolucije o Srebrenici u UN bili iznenađeni sposobnšću i odlučnošću predsednika Srbije Aleksandra Vučića da se bori kako bi objasnio koliko je rezolucija pogubna i u suprotnosti sa Dejtonskim mirovnim sporazumom.

ВУЧИЋ ЋЕ СТИЋИ ДО СВАКОГ КРАЈА СВЕТА Брнабићева: Председник борбом пореметио планове предлагача резолуције о Сребреници

Foto printskrin RTS

- Predsednik Aleksandar Vučić im je poremetio mnoge planove i 'pomrsio konce' i dodatno je odlažu jer nisu očekivali nikakav otpor Srbije. Oni su navikli na Srbiju do 2012. godine. Ne mogu da se naviknu da Srbija ima kapacitet i hrabrost da se bori i da ima jednog Aleksandra Vučića koji će smeti da se bori - ocenila je Brnabić za TV Prva.

Brnabić je rekla da će Vučić stići do svakog kraja sveta - "od Pacifika do Kariba", da će kontaktirati svaku afričku državu, da će svakog zamoliti za pomoć i da će izdvojiti vreme da objasni svima koliko je pogubna rezolucija o Srebrenici i da direktno krši Dejtonski mirovni sporazum.

Foto: Printscreen/TV Prva

- Samim tim rezolucija je izuzetno problematična za region i ona nema čak ni odobrenje predsedništva BiH. Borićemo se i dalje. Ja mislim da je to, što se predsednik vraća i nastavlja borbu iz Njujorka za sponzore i kosponzore rezolucije potpuna noćna mora. Mi nastavljamo ovde da se borimo rame uz rame s njim za našu Srbiju, naše interese i naš narod - zaključila je Brnabićeva.

BONUS VIDEO:

SAČUVAĆEMO OBRAZ I HODATI UZDIGNUTE GLAVE: Završne reči predsednika Vučića na mitingu u Lazarevcu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (31)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)