NEDELJNI HOROSKOP OD 12. DO 18. MAJA: Blizancima loš period za ljubav, Škorpija da pazi na novac, Jarcu se udvara neko zauzet

Astrolog Marina Jungić Milošević

11. 05. 2024. u 20:00

SAZNAJTE šta vam nedeljni horoskop predviđa od od 12. do 18. maja, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima, kako će da vas služi zdravlje.

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 12. ДО 18. МАЈА: Близанцима лош период за љубав, Шкорпија да пази на новац, Јарцу се удвара неко заузет

Foto: Shutterstock

NAPOMENA: Uvek pročitajte nedeljni horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o sedmičnom uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Foto: Free Images Pixabay

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Posao Ove nedelje pripremate teren za poslovni poduhvat koji već duže vreme okupira vašu pažnju. Pozicija vašeg vladaoca retrogradnog Plutona i Jupitera, planeta moći i novca, donosi vam šanse da znatno uvećate prihode. U vreme prve Mesečeve četvrti u Lavu, 15. maja, uspeh očekuje Ovnove treće dekade koji se bave umetnošću, naročito glumom, filmom, kao i sportom.

Ljubav Konjunkcija Urana i Venere, planete ljubavi koja upravlja vašim emotivnim životom, unosi tenziju u odnos sa voljenom osobom i donosi ljubomorne scene i rasprave zbog njene posesivnosti. Ako ste u braku ili dužoj vezi, očekuju vas prijatni zajednički trenuci ili odlazak na put sa partnerom.

Zdravlje Neumerenost u hrani i piću.


 

Foto: Free Images Pixabay

BIK (21. 4 - 21. 5)

Posao U vreme prve Mesečeve četvrti u Lavu (koja se dešava jednom godišnje), 15. maja, ukazuju vam se iznenadne šanse za zaradu preko porodične delatnosti, nekretnina, građevinarstva, trgovine organskom hranom, nakitom ili antikvitetima, dizajna, mode. Uran, Jupiter i Sunce u vašem znaku donose neočekivan put u inostranstvo, a pozicija vašeg vladaoca neplanirane izdatke.

Ljubav Šest planeta u vašem znaku prelazi preko Algola pa nećete moći da ostanete neprimećeni u društvu suprotnog pola. Pozicija Marsa, vladaoca vašeg ljubavnog života, nagoveštava ulazak u strastvenu romansu s nekim ko nosi uniformu na radu. Zauzete Bikove očekuju strastveni trenuci sa voljenom osobom.

Zdravlje Alergija.


 

Foto: Free Images Pixabay

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Posao Nedelja pred vama je u znaku priprema za realizaciju značajnih poslovnih projekata. Stelijum Urana, Jupitera i Sunca u Biku donosi vam podršku uticajnih osoba, ali pazite, s njima nema šale. Prva Mesečeva četvrt u Lavu, 15. maja, obrazuje trigon sa vašim vladaocem Merkurom koji istog dana ulazi u Bika, donoseći vam zaradu preko paralelnog ili honorarnog posla.

Ljubav Venera, planeta ljubavi koja upravlja vašim emotivnim životom, približava se nepredividivom Uranu i opasnom Algolu u 12. kući, što najavljuje turbulencije u odnosu sa voljenom osobom. Moguć je iznenadni raskid, neočekivano razdvajanje od partnera, ali i ljubomorne scene zbog njegove posesivnosti.

Zdravlje Proverite hormonski status.


 

Foto: Profimedia

RAK (22. 6 - 22. 7)

Posao Sa mnoštvom planeta u Biku, u drugoj polovini nedelje imate velike šanse da uvećate prihode preko kontakata sa strancima, prijateljskih veza i velikih udruženja. U vreme prve četvrti vašeg vladaoca Meseca u Lavu (jednom godišnje), 15. maja, kada i Merkur, planeta komunikacija ali i tračeva, ulazi u Bika, povedite više računa o tome kome poklanjate poverenje.

Ljubav Tokom ovog perioda zauzete Rakove očekuje iznenađenje na emotivnom planu a slobodne flert sa harizmatičnom osobom. Potreba za preterivanjem i dramatizovanjem odnosa sa partnerom, može biti uzrok problema u vezi. Krajem sedmice moguć je susret sa starom simpatijom koja ponovo želi da uđe u vaš život.

Zdravlje Podložnost infekcijama.


 

Foto: Free Images Pixabay

LAV (23. 7 - 22. 8)

Posao Naglašen znak Bika sa pet planeta među kojima je i vaš vladalac Sunce, u drugoj polovini perioda, donosi vam značajne promene na radnom mestu. Prva Mesečeva četvrt u vašem znaku obrazuje se 15. maja, istovremeno kada Merkur, vladalac vaših planova, ulazi u Bika, donoseći vam ponudu za isplativ posao. Ipak, budite oprezni kako vas neko ne bi zavarao lažnim obećanjima.

Ljubav Stelijum Jupitera, Sunca i Urana u desetoj kući nagoveštava ulazak u romansu sa zauzetom osobom koja često putuje ili živi u inostranstvu. Ako ste u dugogodišnjoj vezi, partnerovo ponašanje može biti uzrok ljubomore, prekida kontakata, naglog raskida ali i isto takvog pomirenja.

Zdravlje Bol u leđima.


 

Foto Pixabay free images

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Posao U prvoj polovini sedmice preporučuje se oprez sa finansijama, naročito ako planirate ulaganje u nove projekte. Prva Mesečeva četvrt u Lavu, 15. maja, pravi trigon sa vašim vladaocem Merkurom u Biku, donoseći vam dodatne izvore prihoda preko poslova u vezi sa putovanjima i kontaktima sa strancima. Trebalo bi da budete tolerantniji prema saradnicima i kolegama.

Ljubav Slobodne Device, na putu, predavanju ili preko rođaka, mogu da upoznaju harizmatičnu ali zauzetu osobu. Bračni ili dugogodišnji partner vam priprema iznenađenje, naročito ako se radi o nekom Biku ili Raku. Krajem perioda neko će poželeti da pređe granicu prijateljstva s vama. Jedna Riba misli na vas.

Zdravlje Podložnost infekcijama.


 

Foto Pixabay free images

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Posao Vaš i vladalac vaših finansija, Venera, blizu Urana, donosi vam neočekivanu zaradu preko umetničkih zanimanja, mode, dizajna i alternativnih vidova lečenja. Ipak, trebalo bi da budete oprezniji ukoliko planirate nove investicije. U vreme prve Mesečeve četvrti u Lavu, 15. maja, možete da postignete dogovor koji se odnosi na bolju poziciju ili unapređenje na poslu.

Ljubav Aspekti retrogradnog Plutona, planete strasti i dominacije, koji upravlja vašim ljubavnim životom, nepovoljno utiču na komunikaciju sa voljenom osobom. Slobodne Vage, u drugoj polovini perioda, očekuje iznenadni susret s nekim ko će na njih ostaviti snažan utisak. Stara simpatija želi da vas vidi.

Zdravlje Opasnost u saobraćaju.


 

Foto Pixabay free images

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Posao U vreme prve Mesečeve četvrti u kući karijere (koja se dešava jednom godišnje), 15. maja, kada i uticaj Merkura slabi ulaskom u Bika, trebalo bi da budete pažljiviji u komunikaciji sa nadređenima. Izbegavajte nepotrebne troškove kojima ste ove nedelje skloni, ukoliko se bavite pisanjem, pravom, pružanjem usluga ili delatnostima koja podrazumevaju česta putovanja.

Ljubav Trostruka konjunkcija Urana, Jupitera i Sunca, u kući partnerstva, podstiče vas da što pre donesete odluku koja se odnosi na zajednički život sa voljenom osobom. Prelazak Venere, koja upravlja vašim emotivnim životom, preko Urana i Algola, donosi ljubomorne scene zbog ponašanja voljene osobe.

Zdravlje Bol u leđima.


 

Foto Pixabay free images

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Posao Konjunkcija vašeg vladaoca Jupitera, Urana i Sunca u Biku, donosi vam novac preko privatnog biznisa, građevinskih i poslova sa nekretninama. U vreme prve Mesečeve četvrti u Lavu, 15. maja, rođene krajem znaka očekuju pregovori ili dogovori o novim kreativnim ili sportskim projektima. Ipak, nemojte odmah da se zalećete i natenane proučite sve aspekte poslovanja.

Ljubav Slobodni Strelci, u drugoj polovini perioda, mogu da upoznaju mladoliku osobu na kraćem putu ili posredstvom interneta. Zauzeti mogu da dođu u raspravu sa partnerom, zbog njegove neiskrenosti. Ulazak Merkura, vladaoca vašeg emotivnog života, u Bika, krajem nedelje, donosi mogućnost romanse na poslu.

Zdravlje Pazite se za volanom.


 

Foto Pixabay free images

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Posao Naglašena kuća kreativnosti i srećnih okolnosti, sa čak pet planeta, u drugoj polovini perioda, podstiče vašu motivaciju kada je reč o velikom društvenom projektu. U vreme prve Mesečeve četvrti u astrološkoj kući finansija, 15. maja, možete da uvećate prihode preko rizičnih i zanimanja koja podrazumevaju rukovanje novcem. Poslušajte savet jednog Bika.

Ljubav Aspekti Meseca, vladaoca partnerskih odnosa, krajem nedelje, nagoveštavaju susret s nekim ko stiže sa dužeg puta ili često putuje zbog posla. Mnoštvo planeta u kući ljubavi donosi vam udvaranje zauzete osobe čijem ćete šarmu teško odoleti. Moguć raskid ili iznenadni prekid komunikacije sa partnerom.

Zdravlje Stomačne tegobe.


 

Foto: Free Images Pixabay

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Posao Konjunkcija vašeg vladaoca Urana sa Jupiterom i Suncem u četvrtoj kući, donosi vam neočekivane dobitke preko porodične delatnosti, trgovine organskim proizvodima, nekretninama. U vreme prve Mesečeve četvrti u sedmoj kući, 15. maja, očekuje vas uspeh ukoliko vaše zanimanje ima veze sa medijima, pravom, advokaturom, diplomatijom, angažmanom u velikim udruženjima.

Ljubav Naglašen znak Bika, tokom ovog perioda, upozorava na trzavice sa bračnim partnerom i članovima porodice, čiji uzrok možete da budete upravo vi. Merkur, vladalac ljubavnog života, u drugoj polovini sedmice, slobodnim Vodolijama, donosi susret sa šarmantnom osobom, preko rođaka ili komšija. Lav misli na vas.

Zdravlje Dodatni oprez za volanom.


 

Foto Pixabay free images

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Posao Konjunkcija vašeg vladaoca Jupitera sa Uranom i Suncem u kući biznisa, donosi vam zaradu preko kontakata sa strancima iz prekookeanskih zemalja. U vreme prve Mesečeve četvrti u Lavu, 15. maja, preporučuje se dodatni oprez u odnosu sa saradnicima, kao i sa dokumentacijom, dogovorima, ugovorima, jer neko može pokušati da vas obmane. Poslušajte savet jednog Jarca i Raka.

Ljubav Merkur, vladalac partnerskih odnosa, posle 15. maja, slobodnim Ribama donosi susret sa atraktivnom osobom preko društvene mreže, na kraćem putu ili predavanju. Tranzit čak četiri planete preko opasne nekretnice Algol, otežava komunikaciju sa voljenom osobom, zbog njegove posesivnosti.

Zdravlje Reumatske tegobe.


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)