DINASTIJA sa pravom nosi epitet kraljice torti, jer je bogata sa orasima i puno čokoladnog krema.
Povezane vesti
BOGATA TORTA RUSKA SALATA: Vaš novi omiljeni slatkiš
UŽIVANjE je gotovo zagarantovano. Ispratite recept i napravite slatkiš koji će dobiti posebno mesto na vašoj trpezi...
17. 04. 2024. u 11:00
BRZA TORTA NAPOLITANKA: Sprema se za tili čas, jednostavna i ukusna
Odličan desert ako nemate dosta vremena za pripremu, a želite nešto slasno i ukusno.
10. 04. 2024. u 07:00
LEDENA ŠTRAUS TORTA: Idealna poslastica kada želite da se zasladite
Probajte da napravite, u fil možete staviti čokolade ili orašaste plodove koje volite.
09. 04. 2024. u 12:00
ŠAH TORTA: Omiljena starinska torta, koja se rado pripremala za rođendane i svadbe
Zahteva vreme i trud, ali rezultat će vas oduševiti.
08. 04. 2024. u 13:04
TORTA ŠNENOKLA: Isprobajte ovaj neverovatan dezert s neopisivim ukusom
Šnenokla torta je neobiča poslastica koja se prosto topi u ustima!
13. 03. 2024. u 17:44
Najnovije iz rubrike
BAKIN KOLAČ: Najbolji recept koji uvek uspeva
Zvali ih galete, bakin kolač ili vafli, jedno je sigurno – ovaj kolač je poslastica koja je osvojila svet.
22. 05. 2024. u 09:00
NESKAFA SA OREO KEKSOM: Potpuni hit na društvenim mrežama
Ako volite da pijete kafu, sigurni smo da će vam se dopasti i ova sa oreo keksom. Mi vam donosimo recept za neskafu sa oreo keksom koja je potpuni hit na društvenim mrežama, a lako se pravi. Ulepšajte sebi jutro i napravite popularnu kafu očas posla.
22. 05. 2024. u 08:00
DOMAĆI KUVANI ĐEVRECI: Najlepše pecivo koje ste ikad probali
Kad biraju pecivo, mnogi se opredeljuju za kuvani đevrek, specifično pripremljeno testo uvaljano u susam. Za razliku od običnog đevreka, onaj kuvani prolazi dodatnu termičku obradu, zbog čega mu je i tekstura drugačija.
22. 05. 2024. u 07:00
ČUPAVCI: Omiljeni kolač koji se topi u ustima
Kolač koji obožavaju sve generacije i kojem nema ravnog. Spoj mekog peciva, kokosa i čokolade ne može da omane.
21. 05. 2024. u 17:00
ŠPAGETE SA KARBONARA SOSOM: Jelo koje niko ne odbija
Špagete karbonara je italijansko jelo od testenine i smatra se gotovo nezaobilaznim u rimskoj kuhinji. Priprema se na jednostavan način, veoma je hranljivo i prilično jakog ukusa.
21. 05. 2024. u 16:00
Komentari (0)