RODŽER FEDERER U NEVERICI! Novak Đoković mu "zario nož u srce", ovo nikako nije očekivao

Novosti online

22. 05. 2024. u 11:02

Najbolji teniser sveta Srbin Novak Đoković igra večeras od 18 sati protiv Nemca Janika Hanfmana u drugom kolu ATP turnira u Ženevi.

РОЏЕР ФЕДЕРЕР У НЕВЕРИЦИ! Новак Ђоковић му зарио нож у срце, ово никако није очекивао

FOTO: Tanjug/AP

Đoković je dobio specijalnu pozivnicu za učešće na turniru u Ženevi, gde su mu Švajcarci priredili neviđeni doček. Po dolasku u Ženevu Srbina opsedaju fanovi sa svih strana, traže autograme, selfije...

- Iskreno, nema boljeg osećaja nego osetiti podršku ljudi. U Ženevi, gradu koji dobro poznajem, osećam se kao kod kuće. Hvala organizatorima što su mislili na mene i ponudili mi priliku da odigram nekoliko mečeva pre Rolan Garosa. Već sam trenirao u Ženevi. Okruženje je izuzetno, energija je neverovatna. To je jedan od najlepših klubova koje sam video u karijeri. Došao sam da pobeđujem, ali i da provedem lepe trenutke sa porodicom i sa navijačima. Za sada sve ide dobro - kazao je Nole pred prvi meč sa Janika Hanfmanom.

Naš teniser je oduševljen podrškom u gradu i državi gde je Rodžer Federer zakon, kome će sigurno teško pasti ovakvo veličanje Đokovića, koji mu je došao glave tokom karijere, ali i u penziji ne može da bude miran zbog Srbina. 

Švajcarski mediji prenose da je Novak u Ženevi poput rok zvezde, a organizatori turnira mogu da mu zahvale, jer je takmičenje njegovim dolaskom dobilo potpuno novo značenje, a sve je rasprodato do kraja nedelje. Takođe, zbog dolaska prvog tenisera sveta angažovano je dodatno obezbeđenje koje će kontrolisati situaciju među navijačima, posebno tokom treninga. Ne žele Švajcarci da im se desi nešto slično kao u Rimu, pre nekoliko dana, kada je Novaka u glavu pogodila flaša pošto je ispala iz ranca jednom navijaču. 

Takođe, brojni predstavnici medija stigli su u poslednji momenat, kao ekipa iz tiražnog L'Ekipa i još nekoliko televizija. Domaćin je čak morao da odbije 15 fotografa i nekoliko novinara zbog ograničenog kapaciteta. 

Podsećanja radi, ATP turnir u Ženevi igra se za nagradni fond od 579.320 evra, a Novak juri 99. trofej u karijeri.

BONUS VIDEO "ĐOKOVIĆ MOŽE DA IGRA JOŠ 2-3 GODINE": Goran Ivanišević o Novaku i budućim planovima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Inovacija iz Japana kao savršen dodatak kolekciji „Art Must Go On“ Bate Spasojevića