GOTOV JE ZA 15 MINUTA: Brzi hleb bez kvasca
ZDRAVIJA je varijanta od klasičnog, a ukus mu je još lepši. Jednostavno i lako napravite hleb od speltinog brašna.
03. 12. 2023. u 07:00
ČOKOLADNI KOLAČ SA VIŠANJAMA I BOROVNICAMA: Fil koji curi i slast koja budi čula (VIDEO)
KOLAČE vole svi i retko ko odbija da se zasladi.
02. 12. 2023. u 20:06
PO BAKINOM RECEPTU: Spremite supu, ništa bolje ne greje tokom hladnih dana
KADA su svi u kući bolesni, a lekovi ne pomažu, setila sam se recepta za domaću supu
02. 12. 2023. u 12:00
KUPUS SALATA ALI U KREMASTOJ VERZIJI: Samostalan obrok ili uz pečenje, na vama je da probate ovo savršenstvo ukusa
SALATE su mnogima neizostavan deo bilo koje trpeze i predjela, pa domaćice vole da se poigravaju ukusima i receptima. Ako volite kupus salatu, probajte da je napravite po nešto drugačijem receptu koji garantuje kremasto savršenstvo ukusa!
02. 12. 2023. u 10:00
DA CELA PORODICA BUDE SITA! Špagete meksikana, brzinski obrok
EVO jednog jednostavnog jela idealnog za dane vikenda...
02. 12. 2023. u 08:04
DA LI BI STE PROBALI NEŠTO NEOBIČNO I DRUGAČIJE : Kineske slane palačinke sa lukom
PREUKUSNE su, obožavaćete ih. Donosimo vam recept za kineske slane palačinke sa lukom.
02. 12. 2023. u 07:00
IZ BAKINE KUHINJE TOČAK KROFNE: Brzo i lako za pravljenje
NAPRAVITE ove mekane i vazdušaste krofne. Neće vam biti potrebno puno vremena ni veštine.
01. 12. 2023. u 18:00
NAPRAVITE GA ZA 1 MINUT: Holandez sos - sličan majonezu
TEŠKO se pravio ali više ne. Ako kuvate predugo, dobićete kajganu. Ako ga ne kuvate dovoljno, sos se neće zgusnuti.
01. 12. 2023. u 16:00
MOGU DA STOJE U FRIŽIDERU I NEDELJU DANA: Posne lešnik bajadere
UKUS će vas oduševiti i neće se promenit ni posle nedelju dana u frižideru.
01. 12. 2023. u 14:00
NAJBOLJI PRELIV ZA RIBU: Marinada od peršuna i belog luka
PRAVITE riblji specijalitet i treba vam preliv? Pritom taj dan postite? Onda je ovaj jednostavan preliv rešenje za vas.
01. 12. 2023. u 10:00
NEODOLJIVI STARINSKI KOLAČ: Medeno srce bez mleka i jaja
Posna verzija je preukusna, medeno srce svi obožavaju.
01. 12. 2023. u 08:00
PITA OD PRAZILUKA: Bez kora i od dva brašna
NIJE vam potrebno puno vremena ni veštine. Napravite pitu bez kora i od dva brašna. Posna je, ali ćete je jesti i mrsnim danima koliko je dobra.
01. 12. 2023. u 07:00
OVAKVU JOŠ NISTE JELI - PREUKUSNO: Posna musaka od oslića
Napravite musaku na drugačiji način. Biće preukusna, i držaće vas dugo sitim.
01. 12. 2023. u 07:00
ZDRAV JE I UKUSAN, A BRZO SE PRAVI: Sos od pečuraka idealan je dodatak svakom ručku
RECEPT je idealan sa jela sa piletinom. Napravite dijetalni sos od pečuraka. Dodajte ga vašem jelu i uživajte u njegovoj aromi.
30. 11. 2023. u 20:00
TOPI SE U USTIMA, A NIJE KREMPITA: Brzi vanila kolač, koji se ne peče
BRZO i lako za napraviti, ovaj preukusni kolač. Podseća na krempitu ali je jednostavniji za pravljenje, i ne peče se.
30. 11. 2023. u 17:00
UŽIVAJTE KAO U RESTORANU: Obrok salata sa svinjetinom, kupusom i susamom, sa slatko-ljutim sosom
Obrok salata sa svinjetinom, kupusom i susamom veoma je bogatog ukusa, sa dodatkom slatko-ljutog sosa.
30. 11. 2023. u 14:00
4 POSNA JELA PO RECEPTU MONAHA SA ATOSA: Najlepši obroci iz hilandarskog kuvara
MORATE obavezno da zapišete, recepte za 4 posna jela sa Hilandara, imaju ukus koji se ne zaboravlja!
30. 11. 2023. u 12:00
SLASAN I PIKANTAN: Hot-dog kakav još niste jeli
NAPRAVITE sami hot-dog. Gotovo je začas, a pojede se još brže.
30. 11. 2023. u 10:00
ZA LJUBITELJE PAŠTETE: Prepečen hleb sa namazom od graška - Kada probate ovu kombinaciju, nećete moći da odolite
IAKO možda niste ljubitelji graška, kada ga u ovoj kombinaciji ukusa probate, nećete moći da mu odolite.
30. 11. 2023. u 07:00
LJUBITELJI KAFE, OBOŽAVAĆETE GA: Jeftin kolač sa kafom i mlekom
NE treba vam ni vreme ni novac a kolač savršen . Pravi se sa mlekom i kafom, a priprema je laka i brza. Probajte i uverite se sami.
29. 11. 2023. u 21:00
OVAKO GA PRAVE ITALIJANI, OVA 2 SASTOJKA SU KLJUČNA: Bolonjeze sos
TAJNA originalnog bolonjeze sosa je u 2 stavke. Prvo, kuva se jako dugo, minimum 3 sata. Drugo, obavezno se dodaje crno vino i mleko u njega.
29. 11. 2023. u 20:13
PO TRADICIONALNOM RECEPTU: Baklava sa orasima
PO proverenom, tradicionalnom, starinskom receptu. Baklava sa orasima, od gotovih kora, prelivena slatkim sirupom.
29. 11. 2023. u 19:00
SIJA SE KAO DUKAT, NEMA KOME NIJE USPELA: Pamuk pogača
NA jednostavan način preukusna domaća pogača. Mekano testo zagrejaće vam dušu i telo, a ulepšače izgledom svaku trpezu.
29. 11. 2023. u 16:12
SVEŽE I VRUĆE, A GOTOVE ZA MANJE OD POLA SATA: Samo tri sastojka, "lenje" lepinje
OD tri sastojka koja svi imaju kod kuće napravite savršeno ukusne lepinje. Možete da ih služite sa namazima za doručak.
29. 11. 2023. u 15:49