"VAŽNO JE DA SMO SAČUVALI SRBIJU": Vučić - Situacija u Briselu je bila komplikovana i teška

Novosti online

30. 10. 2023. u 21:29

PREDSEDNIK Srbije, Aleksandar Vučić je tokom gostovanja u emisiji "Ćirilica" istakao da je situacija u Briselu bila komplikovana i teška.

ВАЖНО ЈЕ ДА СМО САЧУВАЛИ СРБИЈУ: Вучић - Ситуација у Бриселу је била компликована и тешка

Foto: Printskrin TV Hepi

- Borili smo se i odradili svoj posao. Važno je da smo sačuvali Srbiju, uprkos činjenici da se i danas ne možete da osećate dobro sve dok traje teror nad našim narodom na Kosovu i Metohiji - kazao je Vučić.

On je istakao da Ursula fon der Lajen ostaje da prenoći u Beogradu.

- Imaćemo razgovore u četiri oka i zajedničku večeru, mnogo vremena da razgovaramo o značajnim stvarima za Srbiju - kazao je predsednik.

Ističe da će biti još teških odluka, ali da "znamo šta ne smemo".

- Danas smo imali razgovore sa MMF-om. Ljudi uglavnom kažu da ih nije briga za MMF i da su te neki svetski moćnici. Mi smo izbacili MMF pred izbore 2012. i to nas je još skuplje koštalo. Mi od 2014. uvek imamo MMF. Sad ćemo preći iz stend baj aranžmana u tzv. prekoršneri deo, što znači da su naše finansije u odličnom stanju - kazao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (3)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove