ZAŠTO NIJE DOZVOLJENO UČEŠĆE EULEKSA? Petković: Šta je to trebalo da se sakrije u istrazi

Novosti Onlajn

28. 09. 2023. u 09:05

DIREKTOR Kancelarije za KiM Petar Petković upitao je međunarodnu zajednicu zašto EULEKS nije učestvovao u istražnoj operaciji u Banjskoj.

ЗАШТО НИЈЕ ДОЗВОЉЕНО УЧЕШЋЕ ЕУЛЕКСА? Петковић: Шта је то требало да се сакрије у истрази

Foto: Profimedia/Ilustracija

- Zašto (tzv.) Kosovska policija nije dozvolila učešće Euleksa u istražnoj operaciji mesta Banjska? Zašto je bilo potrebno da (tzv.) Kosovska policija sama obavi istragu, bez prisustva Euleksovih istražitelja? Šta je to što je trebalo sakriti u istrazi? - upitao je Petković na svom zvaničnom X (bivši Tviter) nalogu.

Podsetimo, u sinoćnjem gostovanju na RTS-u je i predsednik Vučić rekao da je EULEKS bio zaustavljen od strane Prištine, ali da o tome svi ćute.

- Odbijeni su zato što su oni znali koga su slali u tu akciju i šta im je namera ka Srbima. Oni su odbijajući EULEKS pošli da likvidiraju sve Srbe - izjavio je predsednik.

BONUS VIDEO: DUGE CEVI OKO MANASTIRA - Kurtijevi specijalci na ulicama naoružani do zuba

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo