"PLAŠIM SE DA ĆE BITI JOŠ LOŠIJE" Predsednik najavio - Odluke narednih dana

Tanjug

24. 09. 2023. u 21:14

OVO nije epilog, dovoljno je loše, ali plašim se da će biti još lošije i nisam slučajno rekao da ćemo u danima pred nama donositi odluke, rekao je večeras predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

ПЛАШИМ СЕ ДА ЋЕ БИТИ ЈОШ ЛОШИЈЕ Председник најавио - Одлуке наредних дана

Foto: Tanjug

On je tako odgovorio na pitanje novinara tokom obraćanja u Predsedništvu da li je ovo što se danas dešavalo na severu epilog situacije na KiM poslednjih meseci, počevši od učestalog hapšenja Srba, kao i da hitna pomoć nije mogla da dođe do Banjske da pruži pomoć.

Na pitanje koliko je ljudi tamo ugroženo i odsečeno od svega, bez pomoći, Vučić je rekao da o tome ne bi govorio iz mnogo razloga.

- Ovo je sve odgovaralo samo Albancima i onima koji ih podržavaju u protivpravnom antisrpskom delovanju - istakao je Vučić.

On je ukazao na to da su lagali sve vreme i godinu i po dana od početka rata u Ukrajini kako Srbija hoće da ratuje.

- Sve su slagali, a nikada nisu rekli izvini - primetio je Vučić. On je rekao i da se za dvojicu stradalih Srba zna da su iz Kosovske Mitrovice, ali da se još proveravaju imena, i izrazio saučešće porodicama.

- Izražavamo saučešće kao i porodici albanskog policajca - rekao je Vučić.

On je ponovio da je za sve kriv Aljbin Kurti.

- Da nije bilo albanske policije, nego da su bili srpski policajci nikada se ništa ne bi dogodilo. Kurti i oni koji ga puištaju da sve to radi - zaključio je Vučić. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (89)

VELIKO IZNENAĐENJE! Novak Đoković doneo odluku pred Rolan Garos koju niko nije očekivao