SIGURAN TIP: Tuluz je loš kod kuće, Monpelje odličan u gostima

O. M.

03. 05. 2024. u 08:30

TULUZ dočekuje Monpelje u prvoj utakmici 32. kola francuskog šampionata.

СИГУРАН ТИП: Тулуз је лош код куће, Монпеље одличан у гостима

Foto EPA

Uprkos nedavnoj seriji od pet mečeva bez poraza, Tuluz će teško izboriti mesto u kvalifikaijama za Ligu konferencija. Postoje još neke teoretske varijante, da pobede u sve tri utakmice, ali i da im ostali rezultati idu u prilog.

Ono što je najvažnije, osigurali su treću uzastopnu sezonu među francuskom elitom, a to je bilo na vrhu liste prioriteta na početku ove kampanje.

Ekipa Karlesa Martineza Novela je osvoojila više bodova u gostima nego kod kuće, što je i osnovni razlog što nisu ozbiljnije "napali" jedno od prvih šest mesta.

Trenutno su u seriji od tri utakmice bez pobede na domaćem terenu. U 11 navrata nisu uspeli da postignu gol u prvom poluvremenu utakmica u Tuluzu.

S druge strane, Monpeljeu su potrebna maksimalno dva boda iz poslednje tri utakmice da bi se zaštitili i osigurali 16. sezonu u elitnom razredu francuskog fudbala. 

Monpelje je osvojio deset bodova sa poslednja četiri gostovanja, po čemu je samo PAri sen Žermen bolji od Monpeljea. Pobedili su u pet od sedam poslednjih susreta sa Tuluzom, uključujući i pobedu od 3:0 u prvom meču sezone.

Šest od poslednjih sedam susreta ovog para je dalo tačno tri gola, dok je u preostalom postignuto šest golova!

NAŠ TIP: 3+ (kvota 1,75)

NAŠ TIP: X2&3+ (kvota 3,35)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove