SOSIJEDADU "PRIJALA" ELIMINACIJA IZ LIGE ŠAMPIONA: Ekipa srpskog reprezentativca nije izgubila nadu

O. M.

21. 04. 2024. u 09:28

HETAFE će ugostiti Real Sosijedad u 32. kolu španske La lige. Utakmica će se odigrati na stadionu Koliseum u južnom predgrađu Madrida,

СОСИЈЕДАДУ ПРИЈАЛА ЕЛИМИНАЦИЈА ИЗ ЛИГЕ ШАМПИОНА: Екипа српског репрезентативца није изгубила наду

Foto Profimedia

Tim za koji nastupa reprezentativac Srbije Nemanja Maksimović još nije izgubio sve šanse da se nađe u Ligi konferencija naredne sezone, ali bi ga poraz u današnjem susretu sa ekipom koja se bori za Ligu Evrope verovatno izbacio iz te trke.

Hetafe je svoje šanse značajno umanjio u poslednja dva kola, porazom kod kuće od Sevilje i remijem bez golova protiv Rajo Valjekana, pa sada Betis i Valensija beže devet odnosno osam bodova, ali uz utakmicu više. U subotu je Betis u međusobnom susretu pobedio Valensiju u gostima i tako je preskočio na sedmom mestu. Srećom po Hetafe, Bilbao je osvajanjem Kupa kralja otvorio još jedno mesto u Ligi Evrope preko Primere, pa će i osmoplasirani na jesen igrati evropski fudbal.

Sosijedadu je gust raspored od kraja januara do početka marta naplatio danak, ali se posle ispadanja iz Lige šampiona ekipa konsolidovala i vezala tri pobede da bi ih u prethodnom kolu protiv Almerije kasni penal i crveni karton koštali bodova protiv Almerije koja je izjednačila u 88. minutu sa bele tačke.

Trenber Imanol Algvasil bio je besan posle utakmice zbog olako izgubljena dva boda, ali je i dalje uveren da će Sosijedad zadržati poziciju koja vodi u Ligu Evrope.

NAŠ TIP: IXvX (kvota 1,62) 

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

EKSKLUZIVNA PONUDA ZA LETOVANJE: U ponudi egzotična destinacija - ovo su cene