VUČIĆ SA AMBASADOROM EGIPTA U UN: Spremnost Srbije da se do poslednjeg trenutka na sve moguće načine suprotstavi ovim presedanima

Novosti online

21. 05. 2024. u 21:59

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić sastao se u UN sa ambasadorom Egipta povodom najavljenog donošenja rezolucije o Srebrenici čiji su ko sponzori Nemačka i Ruanda.

ВУЧИЋ СА АМБАСАДОРОМ ЕГИПТА У УН: Спремност Србије да се до последњег тренутка на све могуће начине супротстави овим преседанима

Foto Printskrin Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik je na svom Instagram nalogu napisao:

Sa stalnim predstavnikom Arapske Republike Egipat pri UN Muhamedom Abdel Kalek Muhamedom sam razgovarao o jednostrano nametnutoj rezoluciji o Srebrenici u agendu Generalne skupštine UN i zamolio ga da uloži veliki ugled Egipta davanjem podrške poziciji naše zemlje prilikom odlučivanja u UN.


Ponovio sam spremnost Srbije da se do poslednjeg trenutka na sve moguće načine suprotstavi ovim presedanima kako bi odbranila mir, stabilnost i dostojanstvo srpskog naroda.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je u Njujorku sa stalnim predstavnikom Arapske Republike Egipat pri UN Muhamedom Abdel Kalek Muhamedom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKAV ČOVEK! Evo u čemu je Dušan Vlahović došao na pripreme fudbalske reprezentacije Srbije za EURO 2024 (FOTO)