TIP DERBI: Osveta za novog šampiona

Novosti online

22. 04. 2024. u 10:32 >> 11:51

Milan dočekuje Inter i želi pobedu posle pet uzastopnih poraza. "Nero-azuri“ su bez takmičarskog motiva, ali sa titulom u džepu.

ТИП ДЕРБИ: Освета за новог шампиона

FOTO: Tanjug/AP

Ponedeljak, kao najteži dan u nedelji, mogao bi posebno da bude bolan za navijače Intera ili Milana. Jer, osim početka radne nedelje, jednima ili drugima, život bi mogao da zagorča i poraz u derbiju „Dela Madonina“ (ponedeljak, 20.45). Mada, za trunku lakše će pasti fanovima „nero-azura“, koji su odavno rešili ishod šampionske trke u Italiji, pa će kao nominalni gosti na stadionu „San Siro“ više igrati za dušu i prestiž nego za bodove, kojih trenutno imaju 14 više od prvog pratioca Milana.

Motiv više za „roso-nere“ biće i osveta za težak poraz u prvom delu Serije A od Intera kada su ulozi gosta počašćeni sa pet golova u mreži (5:1). Takođe, izabranicima Stefana Piolija predstoji odbrana mukom osvojenog drugog mesta budući da Juventus, koga su nedavno preskočili, još uvek preti.

Po formi i kvalitetu, Inter je veliki favorit, što su bukmejkeri donekle i prepoznali, a na ruku toj tvrdnji i činjenica da je lider znatno odmorniji jer nije imao obaveze sredinom nedelje, za razliku od Milana, koji je u četvrtak igrao revanš meč četvrtfinala Lige Evrope protiv Rome. Uz sve to, i tradicija je na strani Intera, koji je u seriji od pet uzastopnih pobeda nad Milanom u svim takmičenjima. Kada su u pitanju samo prvenstveni okršaji sa Milanezima u ulozi domaćina, na poslednjih pet mečeva „roso-neri“ su trijumfovali samo jednom, upisan je takođe i jedan remi dok je Inter odneo tri pobede.

NAŠ PREDLOG

PONEDELjAK, 20.45

MILAN – INTER  1  (3.40)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)