ŠOK! Karlos Alkaraz odustao od mastersa u Rimu

Filip Milošević

03. 05. 2024. u 13:23

Španski teniser Karlos Alkaraz saopštio je danas da zbog povrede ruke preskače masters u Rimu koji je na programu sledeće nedelje.

ШОК! Карлос Алкараз одустао од мастерса у Риму

FOTO: Tanjug/AP

- Osećao sam bol posle igranja u Madridu, nelagodnost u ruci. Danas sam bio na testovima i imam edem mišića, posledica moje poslednje povrede. Nažalost, neću moći da igram u Rimu. Potreban mi je odmor da bih se oporavio i mogao da igram 100 odsto bez bolova - napisao je Alkaraz na društvenim mrežama.

Alkaraz je pre dva dana eliminisan u četvrtfinalu mastersa u Madridu, turnira na kom je pokušao da odbrani titulu osvojenu lane. Španac u obraćanju nije napisao koliko će morati da pauzira, ali španski mediji ističu da će biti spreman za grend slem turnir na šljaci Rolan Garos koji se igra u Parizu od 20. maja do 9. juna.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove