PALMA POVEO DOBROVOLJNE DAVAOCE KRVI, FRIZERE I TAKSISTE U BEČ: Sastanak sa privrednicima Austrije

Z.U.

18. 03. 2024. u 21:55

U glavni grad Austrije stigla je delegacija iz Srbije koju čine taksisti, frizeri i kozmetičari, dobrovoljni davaoci krvi, predstavnici laboratorija, samostalnih trgovinskih i zanatskih radnji, prodavnica, cvećara, butika, njih ukupno 300.

ПАЛМА ПОВЕО ДОБРОВОЉНЕ ДАВАОЦЕ КРВИ, ФРИЗЕРЕ И ТАКСИСТЕ У БЕЧ: Састанак са привредницима Аустрије

Foto: JS

Predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma je rekao da ceo trošak ovog putovanja, kao i poslednjiih 16 godina plaćaju donatori, a jedan od donatora je i Jedinstvena Srbija od para koje dobija iz budžeta Srbije na osnovu broja poslanika u Skupštini Srbije.
 
"Od 300 putnika 90 posto su iz Jagodine, a 10 posto iz drugih gradova i opština Srbije. Politički deo delegacije koji ja predvodim imaće zvaničan sastanak u Saveznoj Skupštini Austrije sa predsednicom parlamentarne Grupe prijateljstva Austrije Gudrun Kugler, a ja sam predsednik parlamentarne Grupe prijateljstva Srbije i Austrije. Pored toga imaćemo sastanak i sa austrijskim privrednicima" izjavio je Palma.
 
Povratak srpske delegacije zakazan je za sredu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!